BM vlastník PM keše

Je možné, aby Basic member mohl vlastnit PM keš? resp. samozřejmě při zakládání jí udělat nemohu, ale přes kamarády kačery bych jí dal třeba ještě před zveřejněním k adopci (což jsme zkusil a jde to) a oni by to zde zatrhli a poslali by mi jí zpět. Je to možné? Setkal se už někdo s tímto?B)

(pouze z toho co jsem kdy slyšel, nezkoušel jsem to)
Možné to je, aby BM vlastnil PM cache, nicméně by ji nemohl "odemknout" ani se dostat do logů, změnit souřadnice, listing. . .

No o to by mi ani tolik prozatím nešlo, jedná se mi o to, že tahle keš je na opravdu velmi exponovaném místě s netipickou schránkou a přístup doporučený v určitém čase, logy mi stejně budou stále chodit na mail ne?

Vím o jednom případu, kdy BM vlastní PM only keš - je to [cache]GC21B22[/cache]. Přišla k ní jednoduše - vypršelo jí PM členství.
Zjevně může editovat atributy jako jsou velikost apod. Co všechno má zablokované netuším, ale můžeš se ownerky zeptat.

Jen mi přijde hloupé, aby si BM schválně pořizoval PM only cache. Promiň, ale sám za rozšířené služby zaplatit nechceš, ale po jiných bys to požadoval?

Ono já si PM chci časem pořídit (snad do roka), ale opravdu zde jde o regulaci návštěv, resp. aby se nestalo, že keš během týdne zmizí (ono bez zveřejněného listingu to prostě nejde) a schránka taky není ´plně obyč tic-tac, tak proto. Asi je to věc názoru. Díky každopádně za tip!

Nezlob se, tohle je typicky české vyčůránkovství. Mě přijde nedůstojné zakládat PM keš způsobem, který jsi nahoře popsal.

Edit: možná, že ne "české" - to abych neurazil vlastence :slight_smile:

Pokud nic k tématu nevíš, nevím, proč to sem píšeš! Určitě by si na mém místě a v mé situaci atd. se snažil taky návštěvy regulovat a rozhodně to nehodlám dělat tak, abych tuhle mysterku ztížil (teda bylo by to asi celkem těžké, ale šlo by to!)

Jestli plánuješ pořídit PM, tak prostě se zakládáním té keše počkej. Ona ti neuteče a jejím nezaložením zreguluješ návštěvnost nejsnadněji :wink:

Jen jim pěkně zasmol! ]:slight_smile:

Tady už se zase jedná trochu o to místo, přeci jenom najít místo k tématické keši a uprostřed Prahy je celkem hodně velký oříšek a za půl roku už může být fuč :frowning:

už se to tady před časem probíralo, závěr byl (pokud si dobře pamatuju - prohledej forum), že může, úplně normálně.
Ale vypadá to pravda, divně :slight_smile:

Děkuji, tohle mě zajímalo! Tímto již asi nemá toto téma dál cenu a zamknu ho :slight_smile: