Bohemian reviewer pátrá

V noci z 19 na 20 května (tudíž dnes) byl vykraden můj služební vůz, což by nebylo až tak zajímavé, jako že mi byla ukradena moje milovaná GPSka GARMIN 60 CSx.

Parkoval jsem v centru města OSTRAVA u jednoho nejmenovaného hotelu a proto bych rád požádal všechny Ostraváky, zda by nekoukli do svých nejbližších bazarů a zastaváren, zda se tam podobný stroj nenajde. ID a SN případně dodám.

Děkuji za výpomoc i když asi marnou.

Michal, alias Bohemian reviewer

P.S. Klidně se můžete zdržet komentářů, že jsem blbej, když jsem ji tam nechal. To už vím.

Co více říci. Máš peška :frowning: Pokud kolem nějakého půjdu tak mrknu.

Jó, v Ostravě mi taky vykradli služebák a taky u jednoho nejmenovaného hotelu. Přišel jsem o nabíječku a držák k PDA. To ostatní mě tolik neštvalo…

Můžu se zkusit kouknout v Plzni, ale pochybuju, že by ho sem někdo odvezl…

Nabíječka a držák mě neštve, i když jich zmizelo z auta více (je to náš obchodní artikl a pár jich v kufru auta bylo), nejvíc mě pochopitelně štve GPSka, která byla soukromá.

Budu vděčný všem místním za výpomoc a i za to, že na toto vlákno upoznorní další ostravské kolegy.

TAky se zkusim podivat, kdyz pujdu kolem, ale docela tezko se to dohledava a pak "vymaha".

Jen upozorňuji, že na Teplicku (resp. v Podkrušnohoří) se krade zrovna tak a zloději mají zvlášť spadeno na auta s pražskými značkami, protože je používají obchodní zástupci, kteří jsou líní na noc z auta nosit domů všechno zboží, se kterým jezdí.

Kamarádovi ve slezské Ostravě už za 5 let vykradli auto 3krát z toho 2po sobě Škodu Felicii a 1Volvo S60. Vždy samozřejmě cihlou přes boční okno. :@

Werki měl narozeniny a včera se chlubil novou GPSkou (…a kde Werki studuje?)