Já si bonusová čísla píšu v geogetu do poznámky ke keším, ale lepší je psát si je do poznámky k bonusovce. Pokud se to dobře připraví, pak po přenosu databáze do Adrake je tamější řešitel vzorců dovede použít.
To je ovšem offline, dodatečně na PC.
V terénu s Adrake je nepraktické pořád přepínat mezi keší a bonusovkou, ale jde to.
Pak by se to mělo dát přenést nazpět do Geogetu, ale přiznávám, že tuto zpětnou aktualizaci dělám málokdy. Když v terénu vyluštím a najdu bonusovku, už mě bonusová čísla většinou nezajímají. A na poznamenání čísel v terénu a na výpočet se mi nejvíc osvědčil notýsek a tužka. Poznamenání čísel do GG je nutné pro průběžný dlouhodobý sběr hodnot, protože papír určitě ztratím.
Já si bonusová čísla píšu do poznámky ke keším, ale lepší je psát si je do poznámky k bonusovce. Pokud se to dobře připraví, pak po přenosu databáze do Adrake je tamější řešitel vzorců dovede použít.
Poznamenání čísel do GG je nutné pro průběžný dlouhodobý sběr hodnot, protože papír určitě ztratím.
Tak to dělám taky - k bonusovce. Jen nepoužívám Adrake.
Já už si vzpomněl co jsem to vlastně chtěl! :-)
Nebylo to k bonusové keši, ale k multině/mysterce, kde sbírám postupně/dlouhodobě indicie.
A tam si značím, kterou už jsem našel a kterou ne.