Bonusové keše

Jaký máte názor na bonusové keše, jejichž souřadnice vyluštíte až po nalezení několika keší?

ja osobne vzdycky bonusovy cisla ztratim, neopisu, zahodim, dukladne ulozim k nenalezeni … takze pro me bonus postrada smysl :smiley: cim vic kesi k bonusu, tim mensi zajem pro me :slight_smile:

jinymi slovy, me bonus neba :wink:

Najít bonusovku je o hodně těžší než obyčejnou drive-in kešku. Takže pro sběrače bodů to nic není ale opravdový kačer jí rád dá :slight_smile:

mám totiž v okolí založené 3 keši a do každé bych napsal bonusové číslo k odlovení bonusovky. tj. stačilo by navštívit jen jednu keš.

Dej do každý jen část :slight_smile:

Taky mě moc nebaví… ze stejných důvodů jako Daina.:slight_smile:

Mak_CZ: O tom jsem taky uvažoval :slight_smile:

dat 5T kes je o hodne tezsi, nez obycejnou bonusovku. takze pro sberace bodu to nic neni, ale opravdovy kacer ji rad da :D.

neni to o namaze, je to o tom, co te bavi. pro me potrada smysl bonus ala harry potter … proste neco, co je rozsypane po dvou krajich, taze naopak abys tenhle bonus dal, stravis prave tim cestovanim neumerne casu. na druhou stranu serie skritci (3 + bonus) je na nekolika kilometrech, prima postupny vylet v prirode na jeden den - pro me ma smysl. ale to jest muj pohled na vec. :slight_smile:

Pokud to není bonusovka 5ti 5T keší :smiley:

pokud jsou kazdy pes jina ves (kraj), tak to samozrejme ne :smiley:

Tak to já mám sérii ve dvou krajích :smiley:

Jen pro upřesnění: Jedná se o keše:
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=3090b93a-525e-4e85-8d60-9577773ed3d9
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=bd2d0ce9-77e4-402b-b7ee-9fc8f72385c5
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=1496d4ad-c036-46f9-80ae-b95c0b1132ab

Bonusovka by byla umístěna někde v okolí a zárověň by sloužila jako CWG exchange.

Akorát bys pak všem co už maj odloveno měl poslat ty čísla :slight_smile:

taky vidis, ze jsem tam nebyl. … a nebudu. holt mas smulu :smiley:

A nebo máš smůlu ty, jak se to vezme :smiley:

myslim, ze ne. vsude venku je hezky, i bez bonusu - kor pri vzdalenosti 40km :smiley:

tatra: z meho pohledu - pokud je to nejake ucelene ( treba i tematicky) - nejlip jeden den/vikend vylet a ze se to da projit driv nez po nacestovani desitek a stovek kilometru, ten bonus udelej.

z jineho pohledu, udelej ten bonus tak jako tak :smiley:

proste se zamysli a rekni si nezaujate, jestli by te to bavilo z pohledu hledajiciho. pokud si odpovis ano, tak to udelej, protoze pokud uvazujes rozumne, tak se najdou lidi, kterym se libi to co tobe.

Přesně tak. Často je to však pouze samoúčelné vnucování svého názoru ostatním. Raději mám svobodu volby, co budu hledat. To je mi sympatičtější multina, když už chceš někoho povodit po více hezkých místech. Smutný příklad: bonusovka na moc hezkém místě, ale k jejímu odlovu nutná pomatená neudržovaná multina, kde fyzické stages rozkrádají a ničí místní děti (hezké místo bonusovky jsem si našel, navštívil, cache tam nenašel, ale kvůli bodíku jsem tu zmíněnou multinu lovit nešel). Jestli to kačerovi přinese něco navíc, tak proč ne (moc mě nenapadá, co by mohlo). Tolik můj názor k průzkumu mínění, který nikomu nevnucuju.

Mas jezdit s maaacou a jeho blockem - to je pak loveni bonusu pohoda. B)

Nejhorší jsou bonusova čísla bez bonusové keše, opište si možná se Vám budou někdy hodit:@:@:@