Bookmark FTF

Jak mám prosím jako owner vložit do listingu kešky Bookmark FTF apod...?  Při upravování samotné kešky nevidím v editovacím programu možnost vložení nebo jsem to přehlédla? Děkuji.

Bookmark se u keše objeví, pokud si keš někdo přidána svůj seznam.

Jen doplním, že ty seznamy může dělat jen premium člen a pak si do něj můžeš vložit klidně i svou keš. Aby to pak u ní viděli i ostatní, musí být nastaven na veřejný.

Není to ale seznam hráčů, nýbrž keší (např seznam kešek, kde jsem byl první, které se mi líbí, které jsou v podzemí, které teprve chci navštívit, apod.) Jestli chceš zveřejnit, kdo byl na tvé keši první, tak to pak přidej přímo do listingu.

Díky za odpovědi. Jsem PM. Mylně jsem se domnivala, ze když mi nove založenou keš objevi FTF, ze bych JA mela udelat bookmark a zapsat ho tam. Spravne je to tedy tak, ze FTF si SAM zaznamena svuj FTF log a me se to u kesky jakoby "samo" objeví....

U kese se zobrazuje seznam bookmarku, na ktere je keska zarazena. Do bookmarku si ji zarazuji majitele tech bookmarku.

GS zadne FTF nezna a nezna ani zadny FTF bookmark. Jde jen o to, jak si majitel ten bookmark pojmenuje.

...Spravne je to tedy tak, ze FTF si SAM zaznamena svuj FTF log a me se to u kesky jakoby "samo" objeví....

Pokud si ten dotyčný (první na keši) takový seznam vede, pak se tam objeví. Jinak ne. A je fakt, že to o ničem není a ten seznam je zajímavý asi jen pro toho, kdo ho založil.

Víc ownera potěší, když se ti tam začnou hromadit seznamy nazvané například: Nejlepší kešky, Naprostá bomba, Ježkovy voči :-D ... apod.