Bookmark TEMNÉ KEŠE - pomoc s aktualizací

Tak nejak je cim dal tezsi az nemozne uhlidat vznikajici "nocni kese" po celem uzemi republiky. Posledni dobou se sem tam nejaky majitel ohlasi, ale rekl jsem si, ze vic lidi vic vi :), takze pokud v nasem bookmarku chybi nejaka "temna kes" - tj. musi byt bud nocni, nebo je treba pro ni vlezt do jeskyne, ci nejakeho stareho tunelu - nevahejte na to upozornit. Predem dekujeme :).

http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=c2caa204-0408-4f6a-bb94-3b822df9804d

[cache]GC1BA1A[/cache] Pytlácké doupě
[cache]GC19Y01[/cache] Křížový

[cache]GC19QP2[/cache] UFOni 2 - Cesta tmou

[cache]GC1CW2D[/cache] Baštecká čarodějnice

ooo, vrele diky, tolik kesi o kterych jsem nemel ani poneti … :slight_smile:

a pokud nekdo vytvorite svoji temnou kes, nestydte se nam to napsat, at se muze na bookmarku objevit.

jeste nekdo dalsi s trochou do mlyna? :wink:

Pokud berete i německé, tak zde: [cache]GC1CAWM[/cache] - Oberpfaelzer / Eisen, Stahl und Schlacke

[cache]GC1AX68[/cache] Don Baltazar De Marradas, Hluboká nad Vltavou
snad jsem neprozradil příliš :wink:

[cache]GC19YH5[/cache] Daktyloskopicka
[cache]GC1AY07[/cache] In extremo

Nejlepší noční keš a vůbec nejpropracovanější keš, kterou jsem kdy hledal (nedokončili jsme to z důvodu únavy a střelby) je nekompromisně Jagermond reloaded … http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=5828ed70-4855-41ad-8797-2a867b03aa4c v SRN kousek za čárou. Každému doporučuji, neboť co tam uvidíte a uslyšíte, tak asi nikde (nechci podceňovat). Propracované do posledního detailu včetně perfektní znalosti psychiky hledajících kačerů B).

k tem prihranicnim nemeckym uz delsi dobu nevim, jak se postavit. je tam napr i par jeskynnich kesi … to abych pak sledoval jeste pasmo v rakousku, polsku, slovensku … :slight_smile:

jeste to prehodnotim :wink:

Tak přidám další [cache]GC189WF[/cache]

[cache]GC1AQJ9[/cache] jeremias
[cache]GC1BNCZ[/cache] parezova chaloupka

diky, diky :slight_smile:

Jagermond určitě přehodnoť :). Je nutná znalost němčiny, protože si budeš povídat s ownerem a všechno je tam německy, ale zase jako bonus uvidíš nevídané a ještě na jedné stage máš občerstvení. :slight_smile:

[cache]GCXJR2[/cache] Laurenziberg-Petrin 1891

[cache]GC190HJ[/cache] a jeste tahle v jeskyni

Tak moji zkousku odvahy ale jeste mam jednu(ne moji)[cache]GC1A8PH[/cache]

[cache]GC1BKAG[/cache] Chřenovický poklad

Tak zrovna tuhle bych jako temnou moc neviděl… Zážitek ji lovit to je, určitě je částečně i "v jeskyni", ale světlo není nutné… Nevím, no… :slight_smile:

opetovne diky vsem :slight_smile:

[cache]GC1AM6W[/cache] Broucci