Bor, Tachov, Planá, Stříbro?

Začátečník hledá zkušeného kačera jako učitele.
Jetukolemněkdo? :wink:

No, Stříbro by tady bylo.:smiley:

Ha, další kolega na okresu :slight_smile: Bohužel jsem přes týden trvale v Plzni a na víkendy nejsem v oblasti pravidelně…

"kolega" je trochu přehnané, ale jsem rád, že se někdo ozval. - A hned dva profesoři místo učitelů. :slight_smile:
Chtěl bych udělat Borsko a okolí trochu zajímavější a mám i nápady týkající se např. zaniklých obcí v pohraničí, - ale nejdřív - učit se, učit se a učit se. Nechci "sázet" když jsem ještě oficiálně nic nesklidil. Takže budu rád, když se se mnou někdo zkušený realizace toho nápadu ujme.
No a já budu zatím pomalu bádat, co se musí jak a kde vyplnit a budu otravovat s dotazy. - Půjde do toho někdo z vás? :slight_smile:

Není problém. Pokud budeš potřebovat, pomůžu.

No alespoň už jsem si ve směňárně vyměnil s Ruvitem CWG. :-)))
A Miritiro - pozdravuje Tě Vašek Pelc. :-))))
Svět je tak zatraceně malej… :smiley:

JJ to je… i proto na netu zůstávám pod stejnou přezdívkou, když chci být poznán B)

Zkouším udělat geostránky pro Tachov a okolí, abychom společnými silami trochu zaplnili geomapu Tachovska… Mrkněte na http://geotachov.wz.cz :wink:

Není trochu zbytečné dělat další geoweb? Nebylo by lepší domluvit se s gc-plzen.net na nějaké sekci / koutu fóra? :slight_smile:

Souhlasím. Na Tachovsku mám také nějaké kešky, ale že bych kvůli tomu chtěl navštěvovat další web, to ani náhodou.

Tak stránky jsou funkční, ale na jiné adrese, wz nějak nepobral Drupal…
http://geotachov.pedroso.cz
Já bych nevytvářel další web, ale mám pocit, že gc-plzen.net je příliš Plzeňský a ne pro celou oblast, jako např. geowest pro Varsko, nebo Geocaching na jihu Čech. Jako by kačeři plzeňský měli pocit, že od Líní začíná Německo… Třeba to půjde, nebo třeba ty stránky umřou, ale za pokus to pro mě stojí… B)

Co to vidím?

Pedroso, ty bejku. Ty spácháš server a jeden se to dozví až po půl roce z žumpy a ještě k tomu omylem!

Měl bych jen jedno přání. Hlavně nezačít soutěžit!

Přeju hodně zdaru,
Pinděnko