Břeclav a okolí - geopivko, geoburčák..víno

Ahoj, rád bych poznal kolegy z okolí, zašel na pivko, pokecal, nechal si poradit (neb angličtinou nevládnu a některé věci i po více než roce hledání mě unikají :slight_smile: , případně vyrazil s nějakým pokročilím začátečníkem jako já na lov.

Geoburčák si nechám líbit, jen ta vzdáleost asi nebude nejlepší…ca Hradec Králové je mrtě mimo…:frowning: To není fér…

sedento: zdarec, jsem z Breclavi. Bude-li cas a chut, na pivo zajit muzem, na poharek taky (radsi :-). Na lov kazdopadne. Odkud jsi? Ja bydlim primo v BV.
ICQ mam v profilu na geocachingu, kdyz tak napis, komunikace bude lepsi nez pres forum.

Nevěš hlavu. Až pojedeš kolem tak se zastav na pohárek, mám v Hruškách u Břeclavi malou vinotéku s vinárničkou a tak tam můžeme kdykoliv udělat minieventík.

Pověs si na vývěsní štít GPSku aby kolemjedoucí kačeři našli tu správnou vinotéku :stuck_out_tongue: Až pojedu kolem s kolem taky bych přibrzdil B)

To už by byla reklama B).
Myslím, že jsme se potkali na nedávném eventu v HO, takže Tě rád znovu uvidím, stejně jako jiné, protože zkušeností není nikdy dost a počet nezodpovězených otázek spíše stoupá než klesá.
(Nebojte se, sklenička pro žíznivého kačera se vždycky najde a v žádném případě není podmíněna jakým koliv nákupem. Je čas na obchod a je taky čas na zábavu a tímto pravidlem se řídím)

asi začnu jezdit víc přes Hrušky :smiley: a pro jistotu veznu i kapku meruňky;)

Asi si také naplánuji nějakou cestu přes Hrušky… :smiley: Pracovně tam jsem každou chvilku, ale to si tak můžu dát akorát limču… :frowning:

zpátky můžeš jet vlakem nebo slavným IDS JMKB)

Chystám se v neděli 13.12.09 mrknout do Mikulova a okolí, pokud by chtěl někdo vyrazit se mnou tak se ozvěte.
Přibližovadlo mám. Vyrážím z Hrušek, můžu vyzvednout v okolních dědinách, Břeclavi mezi 9.30 - 10.00.