Po noční smršti SMSek, vracejíc se z hospůdky, nemaje síly již něco hledat, dočkal jsem do rána a pěšky si došel pro FTFko nedaleko mého bydliště. Hledání ostatních kešek jsem vzdal, nemohouc ještě použít pro zbytkový alkohol geovůz..., no a taky s vědomím, že musím nechat nějaká ta FTF i ostatním ;-)
Proč ale píši, je super že vznikají nové kešky, ale byl (a jsem) trochu smutný z toho, že mi příjde, že je tato série keší ušitá jaksi horkou jehlou, navíc zcela nic neříkající, byť určitě dala spoustu práce, to bez nejmenších pochyb.
a) listing, bohužel o městské části neříká vůbec nic, přes kopírák takřka identický u všech keší :-(, přitom to byla taková super možnost tu kterou část alespoň trochu představit..
b) umístění keše bohužel většinou nijak neváže na žádnou zajímavost, pamětihodnost, pěkný výhled, či něco typického, pro danou městkou část, proč by mělo smysl na místo chodit... (pochopitelně kromě samotného nalezení krabičky),
c) když už je (mám takovou volnost), kam umístit krabičku, nemuselo by to být místo zrovna bezprostředně vedle bordelu..., ale což, nemůžu podle té dnešní soudit všechny.
Prostě mám pocit, i když si tu sérii snad jednou celou odlovím, že mě takové hledání nenaplňuje, protože alespoň jednu z podmínek bych chtěl mít při hledání keše splněnou, buď něco zajímavého vidět, nebo se něco nového dozvědět. A to mi fakt chybí, páč jen tak vykombajnovat dalších 29 keší, mi nějak nepříjde jako to ono... o tom myslím geocaching není.
To ani nehovořím o nutnosti údržby, zda-li se to dá zvládat udržovat při životě, nebo ne, atd...
V každém případě, toto byl jen takový pozvdech, jinak pochopitelně ještě jednou, díky autorovi za sérii, rozšiřujíc alespoň geocacherské možnosti nasbíraných bodíků...