Brněnské vokruch vokolo Štatlu 4.-5.6. 2010

Zdravím,
na začátku června se bude konat v Brně tradiční stovka Brněnské vokruch vokolo Štatlu… aneb 100 kiláků za den.
Minulý rok to bylo fajn, i když jsem nedošel do konce, tak jsem si to užil a nasbíralo se i pár keší po trase. Takže pokud má někdo zájem se protáhnout a má volné místo v kalendáři, tak hurá na stovku.

Nějaká ta lákadla:
-pochodu se účastní spousta kačerů, někteří jsou již přihlášeni, některé určitě poznáte v terénu velmi snadno, takže pokec na cestu je zajištěn.
-po trase je spousta keší. Minulý rok jsme s kamarádem lovili jen to, co bylo doslova vedle trasy pochodu (maximálně 50 metrů od cesty) a za polovinu pochodu jsme odlovili 6 kousků.
-trasa pochodu je ke stažení v GPX, takže můžete nahrát do navigace a zaručeně se neztratíte;)

Určitě se účastníme.

Téma nám krapet zapadlo, tak zviditelníme;)

Pochod je za dva týdny a nějaké drobné, tak koho ještě nalákáme? Případně se podělte se zážitky, pokud již tento pochod někdo šel…

Jsem už nějaký ten pátek přihlášená..uvidíme se na startu :wink:

Šel sem to pred cca 10-ti lety. Na poprvé mě odrovnala cesta z kopce v Omicích a na nějakém 85 km sem to vzdal. O rok pozděj , (šel sem jako vodič) už sem to ůspěšně dokončil. Letos sem opět zvažoval účast, ale čas mi to nedovolí, tak snad příští rok. – zajímalo by mně , jestli je Johny(hlavní pořadatel) taky kačer. Jestli tu je , tak ho zdravím.
Každopádně všem doporučuji, je to skvělé zábava.

Já jsem tenhle pochod šel poprvé minulý rok a byla to moje první stovka, na kterou jsem se vydal. Bohužel jsem nedokončil, ale spíš díky ztrátě motivace, než že bych už nemohl… hold když to parťák zabalil o nějakých 15-20km dřív a mě to solo moc nebaví…

Tak já už jsem taky nějakou tu dobu přihlášen, bohužel z našeho kfilmuneťáckého dua jako jediný. Tak snad se potkáme v cíli…tentorkát mám v plánu dorazit až tam;)

S Johnnym jsem řešil přes mail umístění na startovní listině (potřebuji odstartovat co nejdříve) a zeptal jsem se taky na to, jestli je kačer. Před chvílí mi odpověděl a musím zklamat, kačer není, jen jich spoustu zná právě díky tomuto pochodu.

škoda - tak ho na pochodu pozdravuj, úspěšně jsem to šel přesně před 10-ti lety. Pak sem byl i u Johnyho na chatě - možná si vzpomene. Rád se opět zůčastním, ale bohužel to nevyjde letos. Jinak držím ti palce a máš pravdu že samotnému se de špatně, tak si zkus najít někoho, kdo vypadá že to dojde- např. Johnyho , ten s tím nemá problém. Nemusíš se bát že někoho neznáš - budeš mít hodně času ho poznat :wink: — a jedna rada na závěr, měl sem sebou hodně energetických tyčinek a podobných sraček, ale i tak mi docházely síly, než sem potkal hospodu a dal si litr kofoly a dvojitou porci utopenců :o - pak sem měl tolik sil , že sem to mohl klidně doběhout - chce to pořádné žrádlo. pochodu zdar

[quote]
HonDav napsal/a:

To se ted chocí podle startovní listiny??? Za mně se šlo hromadně(prvnií rok) a druhy po skupinách s vodičem (tj. člověk který zná cestu )

[quote]
HonDav napsal/a:

Asi jsem to nenapsal dost konkrétně. :slight_smile: Řešil jsem s ním, abych byl ve skupině, která bude vyrážet někdy na začátku. Pokud vím, pořád se startuje ve skupinách s vodičem, takže žádné změny se nekonají…

Posunu vlákno trochu vejš;)

Dneska jsem se bavil s loňským účastníkem pochodu a probírali jsme letošní podmínky. Bahna je tam dost už teď, přes týden má ještě pršet a době pochud možná taky. Prý je Brno celé na jílovitém podkladu, takže stačí trocha vody a tak to bude stát za to. Co vy na to, neodradí vás bahno ani déšť?

Poslední lákadlo na tuto akci :slight_smile:

Udělal jsem analýzu trasy pochodu a vyšlo následující:
Počet keší do 50 metrů od trasy: 15
Počet keší od 50 do 100 metrů: 8
Počet keší do 200 metrů: 5

Jelikož startuji jako první hned v osm, tak bohužel nebudu moci kontrolovat, kdo tam byl přede mnou a v kolik, ale zase grupa okolo Drastaka mě může v pohodě dohnat, protože určitě jako místní budou mít nějaké již odloveny :slight_smile:

Závěrem tedy hodně štěstí těm, kteří se vydají na pochod, snad se potkáme v cíli a brněnským kačerům zakladačům díky, za ten rok se objevilo po trase celkem dost nových kešek :wink: