Dnes patrně nejobtížnější poklad v ČR byl po necelých dvou měsících uloven KuraTeamem. Sláva jim!
No tedááá! Blahopřeju Petrovi a spol. a divím se že dostali Loleho a věřím, že ten to tak nenechá a svou slávu si vydobije jinde (na jiných Nanutandovkách)
Kura Libre!
![]()
KuraTeamu samozřejmě taky blahopřeju a přeju jim to (KuraTeame: blahopřeju a přeju vám to). Já jsem měl své důvody zabrždění, které nebudu rozebírat, ale hodlám Draka taky dokončit. Potom se nějak vyjádřím celkově. Slávu nehodlám dobývat nikde, ani na Nanutandovkách, nicméně nebudu zakrývat, že neprvenství na Drakovi mě sportovně sere. Čau.
Lole to bude mít i tak těžké, protože jsme si o víkendu půjčili motorovou pilu a chystáme se ji bez milosti použít nejen na inkriminované nanustromy, ale i na všechny ostatní vzrostlé jehličnany a listnáče v okruhu 161 m…
Příslušné cache pak samozřejmě přemístíme do vzniklého “pařezu” a navrhneme změnu obtížnosti z “*****” na “*”.
Tož tak.
No konečně rozumný přístup, pak mi prosím rychle zavčasu napiš, abych si tu cache stihl (né pomocí STIHL :-)) odlovit dřív než je Nanutando pověsí jinam
Husquarna, lišta 47 cm. Snad bude stačit… Pro sichr mám ještě v zásobě 14 m bleskovice :-)))
Nebylo by sportovnejsi pouzit spis rucni pilu, sekeru atp. ;-)))
To máš vcelku jedno - důležité je, že je to cache s obtížností terénu 5 - tudíž musíš použít pomůcek. Vsadím se, že toto vyjasnění pravidel Nanutanda obměkčí a nebude nasraný kvůli pokácenému stromu :-))))
Jasně, ruční drátová pila od Specnaz. Na stromky i na hlavičky, dobře padne do ručičky.
co takle trocha plasicke trhaviny?
Ať tak či onak, všechny zmíněné metody zapadají do kontextu pravidel (cache dosažitelná se speciálním vybavením). Což motorovka, bleskovice i tnt bezezbytku splňují :-)))
Taky by se dalo uvažovat o hromadném odlovu s pronajatou plošinou (což by nebylo zase tak drahé), případně odlov s paraglajdem nebo klasickým padákem (což je zase o hubu, hlavně při přistání na haluz).
Poslední variantou je ignore listing…
To je jiná hra. Tohle není Doom ![]()
Ale jestli budeš několik dní pobíhat po Brně s motorovkou, tak budeš možná večer na Nově ![]()