Ahoj vsem, kteri by se radi v obdobi okolo Vanoc radi setkali a zhodnotili celý georok. Tim myslim, popili nejake to pivo, vino, kofolu ci matonku, poklabosili s ostatnimi o svych geozazitcich z prave konciciho roku 2006 a dali si predsevzeti, kolik cachi a FTF v roce 2007 odlovi.
Navrhujeme misto setkani restaurace Chaloupka v Brne-Reckovicich. Vas prosime o vyjadreni, zda o tuto akci mate zajem a pokud ano, je-li lepsi termin 21.12. ci 28.12.
Zúčastním se velmi rád, ale stejně jako dřív nedokážu říct, jestli v daných termínech budu mít volno. Jasno bude, až to víc přiblíží. Jestli budu moci, určitě přijdu.
Taky bych prijel. Chaloupka (jestli to opravdu je tam, kde byl GeoDrink, myslim, ze ano) mi taky neprisla uplne idealni, nam vyhrazeny prostor krome toho, ze nebyl moc velky, byl do L, ‘za roh’, coz prilis nenahrava vseobecne komunikaci…
Rádi se, pokud to bude jen trochu možné, zůčastníme. První termín mi koliduje s vanoční besídkou v zaměstnání. Druhý je lepší, ale nemůžeme to dnes s jistotou potvrdit, ještě tam plánujeme jinou akci.
Já jsem pro každou špatnost a určitě dávám přednost datu 21.12. (pěkně mi sedne mezi poslední focení na Kometě /20.12./ a dva koncerty které taky budu dokumentovat /22. a 23. 12./ , další týden mmch. je event v Hranicích /29.12./ chystáte se někdo vozem ?
Můj vztah k celému geocachingu je na základě jeho vývoje stále více filozofický. Mám několik důvodů přijít i nepřijít. Na základě konečné výzvy se přihlásím nebo ne. Souhlasím s názory, že navrhované místo už minule bylo na hranici únosnosti. Dnes je více všeho - cacherů, cachí atd. Prostor zůstává - zeměkoule. Někdy hospoda. Kdo čte souvisle diskuzní fórum, připomínám poznámku o vybuchujícím letadle, tehdy jsem netušil tu blízkost, že dnes po gc.cz lítají bomby. Tak jsem to tehdy myslel, zahlcení systému. No nic, nenechte se strašit, pokud to půjde, přijdu rád.
Zase nejakej iiiivent, no to je des kdyby jste radeji zakladali kesky a nebo vyrazeli do terenu:-)))
Neee, ale ted vazne, radi dojdeme lepsi je asi ten prvni termin ale je to myslim jedno, no a co se tyce prostoru tak podle mne je volna CELA zahradka a urcite tam nikdo nebude takze si myslim, ze mistnost jako elko a ze je to male by presunem na zahradku nemuselo vadit:-)))
Tak to budeš muset přerezervovat, ale v novem lokale je oken dost tak se ti to určitě podaří. No a co se týče FTF tak to už zaleži jen na tobě. Něco připravuji, ale jak to dopadne to je ve hvězdách :-))