Myslíme si, že opět nadešel čas uspořádat nový GeoDrink v Brně. Navrhujeme předběžný termín konání: sobota 25.3.2006 ve 14-15 hod v Brně(jaro bude v plném proudu a tak i kešky budou dobře hledatelné).
Z důvodu archivace původního GeoDrinku bude založen nový event po dohodnutém termínu. Jestli máte výhrady a nebo souhlasíte s temínem, dejte vědět ať se to pokusíme sladit.
No datumově to problém není, ale jestli to stihnu přesně mezi 14-15 to si jist nejsem :)) Přeci jenom od dob co (ne)jezděj Pendolina, tak pro ně hodina sem, hodina tam … :))
AUuu! 25.3. jsem v Ostravě a pokusím se leda přijít někam večer, pokud to natáhnete. Je mi to jasný, že všem se vyhovět nedá… ale řeknu to: kdyby náhodou o týden později, jásám!
Vubec nevim, co budu za vic nez mesic v sobotu delat… ale vzhledem k tomu, ze zatim nevim, muzu si do kalendare napsat “GC BRNO” a vsechny ostatni akce ktere se do te doby pripadne objevi se snazit odklonit nekam jinam :]
Takze proc ne…
Právě došlo ke zveřejnění Geodrinku v Brně, 25.3.2006 ve 14 hod. v restauraci Chaloupka v Řečkovicích. Vzhledem k rezoervování míst by bylo vhodné Vaši účast potvrdit (alespoň i nezaručenou) ZDE
To uz bude docela teplo… ja jsem klidne ochoten v pripade nouze dat pivo nekde pobliz na plote a zalozit tam diskusni skupinku, prida se nekdo? Jak vypada okoli hospudky? Ze by se v nejhorsim vyhlasilo ‘kempinkove kresilko ssebou!’