Brno 11-11-11 + Tonyho Memorial

Přátelé, neuvažujete někdo, že by se po jedenáctkovém setkání na medláneckém kopci šlo na Tonyho memorial? [cache]GC33JMQ[/cache]

Je to už celkem pozdě, ale pro kačera zas tak pozdě ne :slight_smile:

…já jen jestli se bude spěchat do postele nebo ne. Dík

no.. zni to lakave… sami se k tomu moc nedokopem, tak takhle by jsme meli k tomu duvod :slight_smile: ale na jak dlouho to je nevis??? druhy den se m usim dopoledne ucit na zapocty a pak jedu na dalsi event :smiley:

Jó na zápočty bych se měl taky trochu učit. to je asi všude stejný:) V listingu píšou 2,5 km … a v logu někdo psal že za půl hodinku měli hotovo.

Ahoj, my jsme to šli s dětma asi hodinu. Takže ta 1/2 hodina je pro dospělýho celkem reálná,ale svižným krokem :-).

ok tak jo, tak my jdem s tebou :slight_smile: pokud nebude extra zima ze budou umrzat nudle pod nosem :smiley:

bééézva:) jak říkáš, uvidíme jak bude a přinejhorším se na to vykvajznem. Potom se ještě domluvíme abychom se mezi těmi 180 kačery našli :slight_smile: - zatím se teda těším, třeba se ještě někdo přidá.

Nekdo psal, ze sel kolem vodarny, takze by mozna stacilo "zacit" az tam :slight_smile:

takove cheatovani :smiley:

:Dtak jsem se chtěl také přihlásit a pak jsem si všiml že tam mám FTF

Tak k této akci bych se (nejspíše i s motem) taky docela rád přidal :slight_smile: Tonyho Memorial se mi jako noční cíl, narozdíl od Futuramy, docela zamlouvá :-))). Kdyžtak číslo na mě je sedmsedmsedm devětjednadevět pětdvačtyři pro případ, kdybychom se nenašli :-D. Ale kdybychom se vážně nenašli, tak se nejspíš sejdeme na úvodkách, i přesto, že nemáme auto :frowning:

Prijde mi jako nesmysl jit z Medlanek dolu kolem vodarny a potom se zase tou samou cestou vracet. Ale proti Guste zadny derivat.

no ono jelikoz nejsem Brnak, ale chomutovak, tak ani nevim kde je vodarna :smiley: :smiley:

Do-bby: tu potkas, az pujdes z toho eventu :smiley:

no, ne-li vickrat :slight_smile: jsem z řečkovic, tak možná i cestou domu :slight_smile:

Vida známý jakuma.cz; hlásím se společně se str.Fido - zajdeme i na tu multinku :slight_smile:

A já myslel, že budeš utahanej z Práglu jak jsi sliboval v 11-11-11 logu :slight_smile: (ale koukám, že už to tam není)

…ale správný přístup. Proč spát když můžeme tančit …teda kešovat :).
Tak myslím, že se slezem u té voňavé skruže a pak se uvidí.

pripadne po zkonceni eventu na techto souradnicich:

N49 14.059 E16 34.045

:slight_smile:

jeste me tak napadlo… proc s odlovem cekat az po eventu, tma je uz skoro od 5ti :slight_smile: tak muzem jit treba v pul desaty a mame na lov hodinu a pul hodiny abychom se dostavili na misto eventu :slight_smile:

Taky možnost. záleží jak to bude vyhovovat ostatním. já se v rámci možností přizpůsobím.

No, měli jsme v plánu dojet tak akorát do eventu … Vrátim se v 8, pak musim str. Fida ještě vyzvednout z prasete. Takže my popř. po eventu.