Brno 21. 11. 2008 Totally Spies! a Substance

Zdravím kačerstvo,

v pátek 21. 11. 2008 chceme s onovym vyrazit na 2 noční brněnské cache, a to [cache]GC1H9K6[/cache] a [cache]GC1F9K6[/cache] (Totally Spies! a Substance). Navrhovaný čas vycházky na první je 21:00, sraz na startu Substance.

Kdo by měl zájem nás doprovodit:) tak to hoďte sem nebo pište na mail [mail][email protected][/mail] případně na ICQ 446603443. Detaily se dohodnou během následujícícho týdne.

P.S: Doufáme v příznivé počasí :slight_smile:

Zdar…no ja bych nejspiše šel, pokud mi do toho něco nevlítne..:slight_smile: :wink:

Beru v úvahu, píšu si. Substanci mám, ale to vůbec neva :slight_smile: Časem sem napíšu závazně, jestli jo nebo ne :slight_smile:

Substanci už mám, ale kdyby se začalo keší Totally Spies! tak bych se přidal :wink:

No, bohuzel? se bude zacinat tou Substanci…

a co udělat dvě skupiny, jadna na substanci (tu my máme) a druhá na tu druhou noční

To si udelejte jak chcete…:slight_smile: My vas nenutime s nami jit:)

Cau, taky bych sel.

Jesli mi do toho nic nevleze, tak bych se taky přidala :slight_smile:

Ahoj, ještě nevím jestli budu mít čas na 100%, ale pokud to vyjde, tak bych se připojil.

Mno takze, pokud k nam bude nebe milostivo a nesesle na nas vanici ci potopu, sli bychom na ty kesky. Sraz by byl v 21:00 na startu Substance. Predbezne se tesime:)

Omlouvám se autorům vlákna, ale když už se to začalo řešit tady:
Pro ty co už Substanci mají navrhuji sraz v 21:00 (může být i trochu dřív) na startu Totally Spies!
Přidá se někdo?

posmera: nekrad nam lidi:P :slight_smile:
Ale jako jinak je mi jedno ze to tu narusujes :wink: My nikoho nenutime, jen uvitame spolecnost na tech dvou a pujde kdo je nema:) Nebo taky nikdo…Svobodna volba:)