Brno 4-7.července šipka

Kousek od Brna je pěkná šipka GC1ZVFW
Přidá se někdo?Já+geopsík+posunovadlo!
3 fleky volný.
Jednodení akce!

v případě že neodjedu na mužové šel bych do toho moc sem nechodím tak mob 776166430

hoj prosimte me to zejtra nevyjde ale pokud bysme to posunuli na ctvrtek tak v pohode volno mam

No kdybych ve ctvrtek nemusela byt v praci tak se rada pridam na doloveni tech poslednich 10, co mi chybi, ale bohuzel mam pracovni povinnosti

velka skoda :frowning:

Odjezd zítra tj.7.7. v 6hod.ráno.Tak doufám,se jěště někdo přidá.Repelent proti bzukům a klíštatům beru.Baterky jak do GPS tak do fotáku nabitý Geo-psík ten má nějakej hyper pohon bez možnosti vypnutí.

Tak se potom pochlub, jestli jste to dali cele (ano, vim ze se to da, ale je to desnej kombajn).

Lidl ve Slatině v 6h.kdyby se náhodou chtěl někdo jěště přidat.Poznavací znamení budu mít flekatýho geo-psíka.PS i když malej tak nepřehlídnutelnej!

deme €:)

A vzhůru za šipkou.:smiley:

cas 11hodin 30 minut

Kvaltovali jste hodně nebo to byla spíš taková pohodička?

No pohodicka to urcite nebyla, to jsem si jist. Sam jsem to sel opravdu pohodovym tempem na trikrat.

Hmm, sakryš. Kolik je to asi kilometrů (né vzdušnou čarou ale tak ňák zlatou střední cestou?)

Při dnešních 30°C. podle GPSky krásných 27.1Km.s časem od auta k autu 12h:27m:34s.Mimo mysterky šipka ulovená kompletně.Geo-psík ulovil min.2klíštata já žádný,ale revma už nemá šanci těch kopřiv a kopřiv.Spotřeba tekutin já min.4l.vody geo-psíkovi doplěno 3X spejšn psí láhev 1.6l.celkem nepočítám chlempání v potůčkách.Jěště že nemám Dogu to bych měl bágl jenom na vodu.

nevim je to silenost dat to za jeden den .)) nejsem schopnej to ani zalogovat

Já to za šílenost během jednoho dne nepovažuji. Také s geopsíkem za 10:22, chce to dobře zvolit start. Je pravda, že bylo 7.5. chladněji [:)].

prave rekl bych ze to artikus vymyslel na jednicku je fakt ze sme se na trech mistech hoodne a zbytecne zdrzeli :))) jinak kliste zadny jen sem jich ze sebe 2 sundal po ceste a 6 splachla sprcha :))