Brno-Kese-Doporučte

Zdravim,
chystam se do Brna na kešky, ale chtel bych si ten den opravdu uzit a nechodit od "mikrosky k mikrosce pod lavickou", tak prosim o radu jake jsou hezke (ty co si nemam nechat ujit) kese v Brne.
Diky;)

jednou to tu proběhlo… TOP10 v Brně (za aktuálnost neručím)

Archimedova Cache; GC11R8Y Archimedova Cache (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by potàfleurs
Blair Witch; GCPDP1 Blair Witch (Multi-cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by vop.cz (adopted from dape team)
Cihlova / The Brick One; GC156HZ Cihlova / The Brick One (Multi-cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by chochocz (adopted from posmera & l3mur)
Colossus; Geocaching > Hide and Seek a Geocache > Premium Member Only Cache
Jezkova tajemna cache; GCYH7P Jezkova tajemna cache / Caltrop`s mysterious cache (Multi-cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by oly750
Krokodyl jobsky; GCZFQ8 Krokodyl jobsky (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Stonozka
Lost - DHARMA Initiative; GC11EJJ Lost - DHARMA Initiative (Letterbox Hybrid) in Jihomoravský kraj, Czechia created by mitak
Ponava; GC28FZM Ponava (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by JacG
Stránská skála UP & DOWN; GC16263 Stránská skála UP & DOWN (Unknown Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Vendetta Squad
Substance; GC1F9K6 Substance (Multi-cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by oxi & pyngu, adopted by Martuli
Svitavská radiála; GC12TY4 Svitavská radiála (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by michajlpetrof
Tesla cache; GC1GRHM Tesla cache (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Betax & Evicka
Voltova elektro cache; GC1AE75 Voltova elektro cache (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Geoslidici (nyni adopce vop.cz)

Zkusil jsem udělat PQ podle Favorites, docela to sedí na ten fremenuv seznam…

http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?pq=3050b165-636a-4482-8d0b-01fd29ba85cb&sortdir=desc&sort=fav

Dobrá keš (ale trochu z ruky, pokud jede člověk z jiné strany na Brno) je nová Voda je živá u Globusu v Ivanovicích - GC mi nejede, tak nemůžu hodit odkaz :frowning:

Jde o to, jestli chces lovil jen tradicky, nebo i multi, protoze to co ti doporucil Fremen je sice hezke, ale vetsina z tech kesi zabere na odlov klidne i cely den (Dharma, Blair witch, Substance …).

všeobecně krabky od Tišnováků jsou dobrý (teda aspoň so sem lovil) - berxova voda je živá, hajzlkeš..
od JacG je to Ponava a Spirometr (mystery)… V Brně sem si moc nenalovil, ale tyto jsou opravdu dobrý. Jináč sám berx.cz má hafo kvalitní kešky, ale to není Brno, ale Tišnov - trošku víc zruky

Ale hajzlkeš někdo vymudlil :frowning:

Diky za prispevky. Na Brno mam jen jeden den (takze tradicky a nenarocne multi, mystery…atd), (tak jak jsem psal - nechci to proflakat jenom mikroskama, ktery jsou na kazdym rohu..)

Doporučuji keš na Bílé hoře, je to multina, ale krátká, je potřeba mít v mobilu připojení na net.

fajn jsou kesky od Tomarctus - z tech co jsou blizko centru je fajn treba Skunk http://coord.info/GC2VXT2 a Snek http://coord.info/GC2BRR6

Já mám rád earthcache, v Brně jsou 2 v centru [cache]GC1KH8R[/cache] a [cache]GC230H2[/cache], další jsou kousek dál, ale v dosahu "šaliny" - [cache]GC1GJ3D[/cache], [cache]GC1GVD2[/cache] - zato s parádní vyhlídkou. A u každé z nich se najde i nějaká pěkná tradička.

v dosahu šaliny máš PONAVA , SKUNK … ty fakt stojí za to, a pokud si rozumně naplánuješ cestu, tak se dá MHD i VODA JE ZIVA od berxe --už to tady někdo dává jako odkaz - je to sice dál, ale zážitek je rozhodně lepší než deset mikrovek v centru :slight_smile:
Záleží jak hezky si naplánuješ trasu :slight_smile:

Paradni provedeni maji taky [cache]GC2F9QX[/cache] a [cache]GC2BRR6[/cache]. A rozhodne to nejsou zadne "podlavickove mikrosky" :wink:

GC1J7NC Fishing (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by makika tahle se libi me :slight_smile:

Zrovna Brněnský masiv pod Petrovem bych asi nedoporučil. Od 5. srpna čekám od ownera na potvrzení správnosti odpovědí, což mi přijde i vzhledem k tomu, že mezitím byl přihlášen na gc.com, poněkud zdlouhavá procedura.

Při doporučování earthcache, a tedy i Brněnského masívu pod Petrovem, jsem bral v potaz hlavně dostupnost a zajímavost, ne rychlost reakce ownera. Já jsem to třeba měl schváleno ještě týž den. Někdy je ale možná problém u logujícího, když v odesílané odpovědi neuvede (nepovolí) svoji e-mailovou adresu, protože někteří owneři neradi reagují přes profil. A divil bych se, kdyby všichni ti, kteří si v posledních dnech tuto earthcache zalogovali, porušili pravidlo, že si ji mohou zalogovat až po svolení ownera.
PS: owner je taky člověk a může být třeba na měsíční dovolené v zahraničí B)
PPS: omlouvám se za spam