Zdravim,
chystam se do Brna na kešky, ale chtel bych si ten den opravdu uzit a nechodit od "mikrosky k mikrosce pod lavickou", tak prosim o radu jake jsou hezke (ty co si nemam nechat ujit) kese v Brne.
Diky;)
jednou to tu proběhlo… TOP10 v Brně (za aktuálnost neručím)
Archimedova Cache; GC11R8Y Archimedova Cache (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by potàfleurs
Blair Witch; GCPDP1 Blair Witch (Multi-cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by vop.cz (adopted from dape team)
Cihlova / The Brick One; GC156HZ Cihlova / The Brick One (Multi-cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by chochocz (adopted from posmera & l3mur)
Colossus; Geocaching > Hide and Seek a Geocache > Premium Member Only Cache
Jezkova tajemna cache; GCYH7P Jezkova tajemna cache / Caltrop`s mysterious cache (Multi-cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by oly750
Krokodyl jobsky; GCZFQ8 Krokodyl jobsky (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Stonozka
Lost - DHARMA Initiative; GC11EJJ Lost - DHARMA Initiative (Letterbox Hybrid) in Jihomoravský kraj, Czechia created by mitak
Ponava; GC28FZM Ponava (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by JacG
Stránská skála UP & DOWN; GC16263 Stránská skála UP & DOWN (Unknown Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Vendetta Squad
Substance; GC1F9K6 Substance (Multi-cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by oxi & pyngu, adopted by Martuli
Svitavská radiála; GC12TY4 Svitavská radiála (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by michajlpetrof
Tesla cache; GC1GRHM Tesla cache (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Betax & Evicka
Voltova elektro cache; GC1AE75 Voltova elektro cache (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Geoslidici (nyni adopce vop.cz)
Zkusil jsem udělat PQ podle Favorites, docela to sedí na ten fremenuv seznam…
Dobrá keš (ale trochu z ruky, pokud jede člověk z jiné strany na Brno) je nová Voda je živá u Globusu v Ivanovicích - GC mi nejede, tak nemůžu hodit odkaz ![]()
Jde o to, jestli chces lovil jen tradicky, nebo i multi, protoze to co ti doporucil Fremen je sice hezke, ale vetsina z tech kesi zabere na odlov klidne i cely den (Dharma, Blair witch, Substance …).
všeobecně krabky od Tišnováků jsou dobrý (teda aspoň so sem lovil) - berxova voda je živá, hajzlkeš..
od JacG je to Ponava a Spirometr (mystery)… V Brně sem si moc nenalovil, ale tyto jsou opravdu dobrý. Jináč sám berx.cz má hafo kvalitní kešky, ale to není Brno, ale Tišnov - trošku víc zruky
Ale hajzlkeš někdo vymudlil ![]()
Diky za prispevky. Na Brno mam jen jeden den (takze tradicky a nenarocne multi, mystery…atd), (tak jak jsem psal - nechci to proflakat jenom mikroskama, ktery jsou na kazdym rohu..)
Doporučuji keš na Bílé hoře, je to multina, ale krátká, je potřeba mít v mobilu připojení na net.
fajn jsou kesky od Tomarctus - z tech co jsou blizko centru je fajn treba Skunk http://coord.info/GC2VXT2 a Snek http://coord.info/GC2BRR6
Já mám rád earthcache, v Brně jsou 2 v centru [cache]GC1KH8R[/cache] a [cache]GC230H2[/cache], další jsou kousek dál, ale v dosahu "šaliny" - [cache]GC1GJ3D[/cache], [cache]GC1GVD2[/cache] - zato s parádní vyhlídkou. A u každé z nich se najde i nějaká pěkná tradička.
v dosahu šaliny máš PONAVA , SKUNK … ty fakt stojí za to, a pokud si rozumně naplánuješ cestu, tak se dá MHD i VODA JE ZIVA od berxe --už to tady někdo dává jako odkaz - je to sice dál, ale zážitek je rozhodně lepší než deset mikrovek v centru ![]()
Záleží jak hezky si naplánuješ trasu ![]()
Paradni provedeni maji taky [cache]GC2F9QX[/cache] a [cache]GC2BRR6[/cache]. A rozhodne to nejsou zadne "podlavickove mikrosky" ![]()
GC1J7NC Fishing (Traditional Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by makika tahle se libi me ![]()
Zrovna Brněnský masiv pod Petrovem bych asi nedoporučil. Od 5. srpna čekám od ownera na potvrzení správnosti odpovědí, což mi přijde i vzhledem k tomu, že mezitím byl přihlášen na gc.com, poněkud zdlouhavá procedura.
Při doporučování earthcache, a tedy i Brněnského masívu pod Petrovem, jsem bral v potaz hlavně dostupnost a zajímavost, ne rychlost reakce ownera. Já jsem to třeba měl schváleno ještě týž den. Někdy je ale možná problém u logujícího, když v odesílané odpovědi neuvede (nepovolí) svoji e-mailovou adresu, protože někteří owneři neradi reagují přes profil. A divil bych se, kdyby všichni ti, kteří si v posledních dnech tuto earthcache zalogovali, porušili pravidlo, že si ji mohou zalogovat až po svolení ownera.
PS: owner je taky člověk a může být třeba na měsíční dovolené v zahraničí B)
PPS: omlouvám se za spam