radi bychom odlovili [cache]GC1HFPD[/cache]. Kaceri, ktere zname, ji uz maji bohuzel odlovenou. Zena se se mnou sama boji jit do lesa, tak hledame spolecnost tady Idealni termin je po setmeni ve stredu nebo v patek, silna baterka a dobry boty nutnost.
Pro Futuramu potřebuješ mít nalezenou Stage1, tu potřebuješ předem protože je to luštění u počítače s Internetem.
Ale když si přečteš logy z poslední doby, tak zjistíš že Stage1 není a autor se nemá k obnově, pokud si nepomůžeme sami tak půjde do archivu.
Nebo samozřejmě můžeš cedulku získat od někoho kdo ji má v archivu.
Lov ve větší skupině nelze než doporučit, někde jsou tam větší vzdálenosti mezi stromáky.
Stage 1 jsme hledali v nedeli kdyz jseme byli na keskach v okoli a proste neni. Rad bych sel s vami, mozna i s geopritelkyni, ale nemame baterku (mozna bych sehnal), nemam auto a pokud je to nekde u stage 1 ty spoje nejsou vecer nic moc…
Edit: tak ted sem zjistil ze chcete jit ve stredu a to uz budu na ceste z brna.. zitra nemuzete??
Ok, takze dame sraz na zastavce Pavlovska ve stredu 23.11 v 18:30. Zde je stage1: , vylustete stage2 a poslete mi prosim souradnice, at vime ze to mame dobre
Ahoj kdyby chtel jit nekdo dnes na Futuramu, tak mame sraz s tajfunem v 19hod na Malinaku, beru auto tak 3 mista jeste volny. sestsetpet sedmdesatsest devatenact osmnact
Nechci zakládat nové vlákno - chtěla bych poprosit, jestli by mi někdo z Brna nepůjčil datový kabel ke starším Etrexům. Mám Etrex Vista, bohužel bez mapy a kabelu (GPS mi dala kamarádka, s tím že je nefunkční, ale byly tam jen vylité baterky). V Brně pracuju a díky tomu trávím nejvíc času. Samozřejmostí by bylo pozvání na pivko nebo něco podobného. Po domluvě kamkoliv přijedu, vyzvednu a vrátím. Díky moc
Já bych ve tředu teoreticky mohl, ale až po 20°° Jedu z Jablonce a nevím, jaká bude cesta. Ve čtvrtek večer by bylo lepší. Když bude mít někdo zájem, čtvrtek, pátek jsem k mání na tel. 724 090 626