Stari mazaci se muzou podelit o sve zkusenosti: jak to funguje s broukama na geoeventu? Spousta lidi je logne, pak priveze a nahazou se nekde na stul do krabice k obecnemu nahlednuti… tolik si umim predstavit. Odpovida to? A pak co? Kdo ktereho brouka driv videl a uchmatnul, ten ho odvazi? Nebo je potreba vyhrat soutez v duvtipu? Pestni souboj? … co brouci, ktere do konce eventu nikdo neuchmatne? Pokud jsem zaregistroval, v nekterych davno probehlych eventech stale visi par brouku… co je s nima? Nevypada to jako nejlepsi osud…
Odpovedi i na otazky nevyrcene jsou vitany - obecne tema zni - Co zajimaveho se da konstatovat o zivotu a pohybu brouku na geoeventech?
No já se můžu prásknout, že už jsem uzavřel jednu interní dohodu s Adpem o výměně jedné ze dvou mincí, kterou přinesu za jednu ze dvou jeho. S tebou bych mohl třeba vyměnit nějaký TB za ten TB, který má putovat na východ - za týden pojedu do Uherského Hradiště, tak bych ho mohl pichnout do Zlína.
Zbylé TB asi rozdám, protože nepředpokládám, že když jich přinesu na event sedm kusů, že jich taky sedm odnesu, to by bylo hodně sobecké a ti, kteří jsou ještě větší nováčci než já by byli zklamaní ;-))
ja to na geopive riesim tak, ze su TB a geocoiny vylozene na stole, na papier si pisem kto ich priniesol a kto odniesol, aby ziadny neostal virtualne mimo. Ludia ktori maju zaujem ich premiestnit ich do cache ich potom vezmu (snazim sa ich distribuovat a udat tak, aby ziadny neostal na stole).
Takze se proste ucastnici nejak dohodnou, pripadne do toho promluvi organizator. Jasne. Ma k tomu co rict organizator GeoDrinku? Krabice? Pokoutni vymena? // Mitaku, na vychod cestujici bug ti s radosti sverim, mam vlastne dva takove. Ale jestli se objevi nekdo treba ze Slovenska, tak to u me vyhral ten dotycny… at se brouci posunou na vychod poradne. Kdyz se tam tak tesi. I kdyz to pro ne asi bude drsny. Prejet na vychod po zemi? Pres Ukrajinu, Sibir, v sedlovych brasnach mongolskych koni, pres svobodnou Cinu az nekam do Japonska? Hodne stesti :] …
Presne tuhle otazku jsem si taky pokladal, protoze muj GC uviznul na Prazskem geopivu. Ted ale vidim, ze TBs a GCs z logu ubyva, takze doufam, ze ho pouze dostal nekdo, kdo jeste nelogoval a neskoncil nekde pod stolem:-)