Brusel

Chystam se na zacatku listopadu do Bruselu, tak s predstihem zjistuji - nemate nekdo doporuceni na tamni zajimavou/hezkou kesku? Dik za tipy…

Nemám tip, ale kdybys měl v povozu ešče jednoho fleka, přidal bych se. :p:p

V Bruselu jich mam z Belgie nejmene, ale i tak se mi tam jedna libila, a to virtualka The 6 Kings [cache]GC7F9C[/cache]
Tu muzu jen doporucit.

Bohuzel - je to pracovni cesta a letadlem…

To vypada dobre - tak uz ji mam zahrnutou v planu :o) Dik

Ahoj,
trochu se svezu s tematem.
V nedeli jedu do Gentu na 4dny. Asi se stavim, pokud bude v harmonogramu trochu volneho casu, i v Brugach.

Nejake tipy co neminout pro Gent??
Jsou tam same D5 mysterky :o(( A nezvladnu je ani poradne prelozit, natoz resit :@

Diky

Tak v Bruggach se mi libila ta serie o jejich mestskych branach (napr. [cache]GC1784V[/cache]), zakoncena finalni mysterkou, tu jsem nicmene z casovych duvodu nestihl.
V Gentu je prave problem s prekladem (hlavne ze nektere maji ale anglicky nazev). Musel jsem si dopredu vyzadat od nekolika CO preklad. Jeden mi dokonce poskytl rovnou finalni souradnice, pac by i po prekladu byla pro me dost slozita. :smiley:

Zalezi taky jestli budes mit auto nebo jen pomoci MHD. Mnoho kesi, co jsem tam odlovil uz je v archivu, ale jinak jakakoli tradicka + co se ti podari ziskat preklady multin ci mysterek v centru mesta.
Muzu jen povzdechnout nad archivaci multikese zeven [cache]GCX5EZ[/cache], mela anglicky preklad listingu a provedla by te historickym centrem.

ja som bol s kamosom v bruseli kesovat na vikend. robili sme len tradicky a mozem povedat ze z 28 kesi co sme nasli bola len jedna premakana krabka. dokonca niektore mikrokese z filmoviek oni nepripinali magnetom, ale spravili do vrchnaka dieru a zavesili na klinec :slight_smile:
sadmanwholikesblues ked uz budes v bruseli nezabudni take kese ako atomium GC1EG4C a samozrejme cik chlapceka GC1FBWM a cik dievcatko GC1FBWP. prave tie posledne dve spominane sme nenasli a celkom to stve :slight_smile: ale rozmyslam, ze som na chlapceka dal dnf log aj s fotkou ale niekam sa podel… ale kam?

V Gentu je to fakt bída… Mám odtama jedinou belgickou keš, tradičku kousek od centra. Zajděte radši do Dulle Griet na Kvak (pokud neřídíte :D).