Tak si ctu poznamky k logu a koukam ze nekterym jde asi pouze jenom o body :-(( Taky si s tim uz dlouhou dobu lameme hlavu ale rojnici nebo neco takovyho…
To vas ten nalez pak nemuze ani tesit.
Tak si ctu poznamky k logu a koukam ze nekterym jde asi pouze jenom o body :-(( Taky si s tim uz dlouhou dobu lameme hlavu ale rojnici nebo neco takovyho…
To vas ten nalez pak nemuze ani tesit.
Me to tesit bude…protoze si myslim, ze kazdy umi vymyslet takovou mysterku, kterou nekdo nevyresi:) Takze je mozna lepsi, kdyz to vyresime takto, nez aby se autori citili neprijemne, ze zmatli a ochromili celou ceskou geocacherskou obec…
Tak to ne… urcite to neni kod beze smyslu, maximalne s chytackem… a myslim, ze smysl ma lustit a lustit, rojnice je nesmysl. I kdyby melo trvat rok, nez to nekdo rozlouskne, cena cache aspon poroste a FTFer pak muze chodit tyden malem v zaklonu (jak bude mit nos nahoru) a vsude kazdymu na potkani vykladat “ja jsem TAk dobrej, podivejte!” :]] zatimco jakekoliv reseni kolem, najit ji rojnici nebo s detektorem kovu (je tam prece kovova psi znamka toho travelbuga
tu kesku proste jenom zabije. Hola autori, nedejte se!
jak rikam, jakekoliv dalsi hinty bych daval nejdriv po roce. (no a ciste sobecky v podstate pro me to muze byt jen vyhoda, kdyz ji zatim nikdo nenajde… ja se do prahy dostanu asi az nekdy na jare, tak bych pak teoreticky taky mohl zkusit… cheche, ale tak slozita prece snad nebude… ;]
Spravně! Žádné další nápovědy (alespoň nějaký čas), žádné rojnice. Anebo kdo chce, ať si cache najde třeba tak, že bude týdny celou oblast prohledávat a narazí na ni. Ale takovýto nález by mne ani netěšil a byl pro mne spíše ostudou, než něčím, čím bych se dokonce chtěl chlubit.
Nakonec se zjistí, že trocha základní zakamuflované logiky je pro cachery větším problémem, než Nanutandovo Toulání po ničem ![]()
Snad jsi tu poznámku s rojnicí nebrala vážně??? Co takhle “černý” humor??? ![]()
M.
Ja uz mam sehnany detektor kovu…kdyz tam je ten travel bug…![]()
Kdyz prisel Cmuchal s napadem pouzit na kesku svuj mladeznicky klenot - Uhliruv kod, rikal jsem si (ac nemam na takove lusteni vlohy), ze to pro hloubave geocacherske dusicky nebude problem. A fakt jsem se nespletl. I kdyz bylo nutno se nejprve oprostit od sofistikovanych pristupu a vratit se do klukovskych her minuleho stoleti. Chtel bych podekovat vsem, kteri u Uhlire hrali s sebou (a kod rozlouskli) ale i tem, kteri jeste hraji a rozlousknuti kodu maji prave na dosah ruky. Jako nezaujaty divak jsem byl mozna napnuty jeste vic jak vy. Takze diky vsem a jak je videt z geomapy ceka nas na GC spousta dalsich peknych novych mystery kesek.