citace z listingu: Jestli nekoho uvidím, jak se chová nápadne, pujdu mu znicit jeho keš!
myslim, ze vyhrozovani v listingu nicenim kesi je na archiv, co si o tom myslite?

citace z listingu: Jestli nekoho uvidím, jak se chová nápadne, pujdu mu znicit jeho keš!
myslim, ze vyhrozovani v listingu nicenim kesi je na archiv, co si o tom myslite?

to je na chocholouska ![]()
To si jako dělá kozy??? Když zakládám keš na frekventrovanym místě, tak to holt asi ponese nějaký následky. To je jako založit nano a napsat, že kdo tam dá razítko, zničim mu keš… ale jinak se tim asi nemá cenu moc zabývat.
Když je někdo… no to je radši jedno ![]()
On tu bude celkově nějakej koumák. Slovo hlavní je pro něj naprosto neřešitelné.
Když jsem opilej - NEMOHU se chovat nenápadně.
Doufejme, že mu technické služby nezmění (nenápadně) počet kontejnerů na odpad.
A tohle :
Jak se tak díváme svými opilými zraky k nádraží, zjištujeme, že cestou se mužeme chytit až D zábradlí (sudé císlo, pokud je zábradlí po obou stranách cesty, pocítáme to jako 2; pokud napocítáte lichý pocet, prictete 1).
to mě dostalo na kolena …
:D:D:D
je to magor a keše tohoto typu jsou fakt "díky za bod".
No nevím,přijde mi to přemrštěné…
Když má chuť zkoumat,jestli se u keše chovají tvorové nenápadně,jeho boj,ale stíhat za někoho za nápadné chování je IMHO blbost (kdykoliv se snažím tvářit nenápadně,připadá mi,že si mě lidi všimnou pravděpodobněji,než když normálně přijdu,odlovím,vrazím zpátky a odejdu).
Jestli má někde v zástavbě keš,tak si toho dřív nebo později lidi co tam bydlí stejně všimnou.
to je na archiv. pokud se o ni boji, ma si ji vystavit doma na krbu (ci spise v lecebne na stolku). blb. B)
No v podstatě pokud kačer svým chováním zpusobí ztrátu nebo zničení keše tak bych to považoval za adekvátní oplatit mu stejnou míncí obzvláště pokud ho u toho uvidím a on mi to pak na eventu zapře.
Já vím na muj nazor se nikdo neptal
![]()
No, napravil to, tak konec lyncovani :o).
Cože??? Tak to je moc…tak jako počítám s tim že se mi ta keš občas ztratí a vyhrožovat ostatním že zničí někomu keše cesta neni…ale co…pán je asi jenom trochu divnej…
K tomuto jsem se vyjadril na nasem foru. http://www.gc-plzen.net/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=864&rowstart=60 , ale vidim to, ze se dostavame k tematu kolik mit odloveno a jak dlouho kesovat nez zalozim vlastni kesku a ke kacerske etice. Nejedna se zde jen o to vyhrozovani, ale i o pocitani indicii, popelnice, kanal, anteny a nakonec i o umisteni finale. Na tom miste zastavi kazdy pes a zveda nohu. Je to pry mlady kluk a je pry docela fajn, ale toto nezvladl.
to WAW: ale je rozdil, zda-li to udela umyslne ci z nedbalosti (tedy jakoze nerad a nechtal). zejmena u mestskych cachi je nekdy problem zajistit uplny stealth odlov. dovedu si zive predstavit, jak nekdo pod touto podminkou za zniceni/ztratu pochc.ne okapovky jde a znici cache pod czernem. proste vubec a ani nahodou. cache se proste ztraci, to je riziko podnikani. zadne oplaceni apod. zde nema misto. a mimochodem, cache je sice ownera, ale zaroven je pro vsechny, tudiz nicim v SZ smyslu Oko za oko jsu biti pak vsichni. proste blbost.
Tak jsem si precetl listing a prvni, co me napadlo "To je VYZVA!" :)![]()
Já bych řek, že to je nadsázka. trochu smyslu pro humor by neškodilo.
to MaFa: dovolim si parafrazovat satana z jineho vlakna: ono i humor se ti nekdy muze vratit jako buzerant :DB)
<ironie>
To se mi líbí, asi do svých cachí přebírám jestli se ta cache ztratí, posledním třem nálezcům rozšlapu jejich krabičky, bo za to můžou!
</ironie>
No jo, asi už jsem dlouho mimo Čechy. Já zapomněl, že vydírání je teď národní sport. ![]()
Tyve i ten multi-postup stojí za to, todle už asi rok ignoruju, takový keše…
a tem co nemaji vlastni kes ohnu sipku v GPSce, snim svacinu a do nejblizsiho mraveniste donesu souradnice jeho cukrenky