Bude pupendo ! H+ má LITR !

Gratulace k velkemu majlstounu ! At ti to šlape dál ! Bude mi ctí se občas připojit k "akci " :slight_smile:

Tak uz je to tady a o mesic drive nez jsem v lete odhadoval! Trinultou kesku sis vybral urcite dobre. Tak si to radne vychutnej :smiley: Gratuluju a na VGP to radne splachnem!

No hurááááááááá, koooonečně!!! Honzíku, veliká gratulace letí od celého M@x teamu z Náchoda!!! Jsi prostě drak (ne Dragon!) a drakem zůstaneš.. Přejeme Ti, aby jsi konečně začal lovit ne pro body, ale pro zážitky :wink:

Tak se ti to konecne podarilo, ale byly to nervy, co?
Moc ti k tomuto vykonu gatuluju a jen doufam, ze ted, kdyz uz jsi v jine vykonnostni tride, na nas greenhorny nezanevres.
Tak jen tak dal a vzhuru do dalsiho litru!!!

Skvela zprava. No to budu muset pridat do pavilonu jako jeho strazce, dalsi postele. Moc gratuluji!

Velka gratulace !!! Skoda, ze jsme to neoslavili uz na eventiku, nebo ze by ses bal pupenda ? :wink: Tak hodne stesti do 2k.

A hele malomestak a uz ma LITR! tak to gratuluji.

Teda ty jsi dravec, v Drazdanech chybelo jeste dost ale ted to konecne spadlo. Tak velka gratulace z Netradicniho Velkomesta.

Honzíku, gratulujeme k velkému jubileu. Škoda, že to nedávno nevyšlo do Drážďan, ale snad se najde jiná příležitost na společný výlet. Těšíme se naviděnou u nás ve vsi :stuck_out_tongue:

Vítej mezi nás do pavilonu PLB :). Tak další východočeský lovec (po M@xovi), kterého jsem v pátek v Praze potkal a který má jubileum - MOC gratuluji a ať tě stále šipka vodí jen na pěkná místa…

To je fofr jak ti ty cislicka vylitly. Do budoucna preji dalsi podobne uspechy a jako m@xovi i dobre fungujici notifikacni smsky, at ty ftfka nezbydou na nekoho jinyho :smiley:

Teda Honzo jsi borec. Gratulace z Polabi. Tesime se navi

Pěkne,pěkné…další psisko se utrhlo ze řetězu.Nezbývá nic jineho než tiše závidět a hlasitě gratulovat.:smiley:

Litr? Tak to uz je poradna cifra. Gratuluju a preju furu dalsich zazitku u kesovani. A hlavne at prevazuje kvalita nad kvantitou :wink: To preje z Rumcajsova Colonel

To jsem rád že jsem tě mohl za ručičku dovést až k 999, ještě, že ti ty počty vyšli:D Tak gratulation a těšim se na VVGP:D

A helemese :slight_smile: litr je tady :slight_smile:
Velka gratulace k tak krasne kulatemu cislu :slight_smile:
Mylsim ze se na VGP mas na co tesit :smiley: :smiley: :smiley:

Bacha bacha :o, tímto tempem nebudeš mít za chvíli co lovit :smiley:
Velká gratulace z LOMENICE, hodně elánu a podpory tvého nejbližšího okolí :smiley:

Ty to teda bereš hopem. Když jsme se potkali na Edenu, tak jsi byl na začátku,ne? Moc gratuluji a MLÁDÍ VPŘED! :slight_smile: