Ja ty typuji 310 kesi do konce roku. No, uvidime.. ![]()
Jaka bude cena pro viteze.. :-)))
Ja ty typuji 310 kesi do konce roku. No, uvidime.. ![]()
Jaka bude cena pro viteze.. :-)))
Kdyz jsem to tak “klepal” do fora, tak mne o nejakou minutku se stejnym cislem Tabacek “pretrumfoval” :-)) diky Tabacku za nezavisle stejny odhad :-))
Legrace musi byt.. o tom zadna ![]()
..jasne!..
Nejlepsi cenou Tabacku bude pro mne tech 70 novejch cachi a to na MORAVE :-)))
Tipuju 360. Neni duvod, aby aktivita na podzim nejak polevovala - mozna tesne po prazdninach, ale pak se udela prijemnejsi (chladnejsi) pocasi na chozeni a sleze listi ze stromu. Nebyla lonska spicka v listopadu?
Navrhuji a venuji stylovou cenu: ammo can s nalepkou Official Geocache, privezl jsem si jich par na rozdavani. Vyhrazuji si pravo cenu neudelit, pokud by doslo k zakladani/archivovani cachi jen na pocet.
hm, zadny ohlas, tak asi vymyslim jinou soutez - zase bych je nechtel vsechny dat jako FTF prizes, aby dostali sanci i jini nez tradicni prvonalezci.
zadny ohlas sa rovna suhlas ![]()
Ja take souhlasim… ![]()
Jasne ze souhlas, vlada prece taky vladne a neceka, ze ji kazde usneseni ja nebo ty osobne odkyvame. ![]()
ok, prijimam sazky v tomto threadu do konce srpna. Tipuje se pocet aktivnich + prechodne deaktivovanych cachi (co se ukazuje jako Total Records na gc.com pri hledani Country=Czech Republic) k 31.12.2004 24:00 stredoevropskeho casu.
tak ja si tipnu 312 ![]()
Docela vysoka latka… Ale, kdyz se ohlednu za lonskym podzimem, kdy se roztrhl pytel s kesema, tak nasadim jeste vyssi latku. Rekneme 327.
Toz se snazme :))
Já bych si tedy taky vsadil a to 321 ![]()
Jedno je iste, ze ja Vam ziadnu nepridam, len dufam ze nejake este toho roku najdem. Moj tip je 333, nech to cislo je aj pekne. Snazte sa :))) Pozdravujem vsetkych, Igi.
Asi jsem přílišný optimista, ale já to vidím na 349…
Nekolikrat tu byl zminen boom minuly podzim, tak jsem projel temp soubory prohlizece a nasel par map CR z gc.com od minuleho roku nekdy od listopadu do dneska. Pokud mate dalsi tak poslete a ja je doplnim
Zip soubor ke stazeni zde Pocatecni velikost 250kb.
Kdyz se tak na to divam a rovnez diky Tabackovi ze mne v tipovani predbehnul, tak si dneska tipnu cislo 354 ulozenych kesi do konce roku 2004.
Taky jsem nasel par map, dokumentujicich narust GC v cechach.
Mapy CZ - 370 kb
Tak mi připadá, že jsme to fšichni pěkně podhodnotili…