Nevím jestli se mě to zdá, ale myslím, že se špatně počítá počet nálezců u keší. Když keš našel jeden člověk tak tam ten smajlík není a naskočí tam až ji najde druhej, ale s jedničkou. A pokračuje to i dál a pořád o jednoho míň.
Druhá věc je, že se v obrazovce My Friends nezobrazuje počet Hidden keší, furt tam je nula.
Vidíte to taky tak?
Pokud ano, mohl by to někdo nahlásit na správné místo?
Tahle chyba je tam od začátku. Asi se to počítadlo updatuje jen čas od času.
Já používám skript "GC true Totals" do Greasemokeyho a ten ukazuje pořád dobře ;).
Já mám problém s Google maps na gc.com (na foru gc.com mi nikdo neodpověděl). Není to nic hrozného, ale je to otravné :
po jejímotevření na mě vyskočí okno "Log" , kde jsou nahoře tlačítka Clear a Close a pod tím různě dlouhá zpráva v jednotném formátu, teď např:
11:46:30:640Image Owned Error: TypeError: x has no properties
11:46:30:687Image Found Error: 16
11:46:30:687Image Found Error: TypeError: x has no properties
Mne to hazi chybu jak ve FF2, tak i v IE7. Zajimave je, ze to tu chybu vyplivne jen pokud je clovek prihlasen. Kdyz tam vlezete neprihlasene, tak se chyba nekona.
Dela to pravdepodobne mnoha lidem, i mne. Ja to neresim a vzdycky stisknu tlacitko Close. Firewallem to nebude neb mi to dela doma i v praci, na FF i na IE.
Tomu, že to dělá jenom BM když má zobrazit jinou ikonu pro již nalezené bych celkem věřil. Mě už to nedělá dost dlouho, že by od té doby co nejsem bm?
A k tomu počtu nálezců, nemyslím si, že by to bylo tím, že to počítá jenom jednou za nějakou dobu. Hnedka po dlaším logu se totiž číslo zvedne o jedničku.
mrkněte třeba sem
[gc]GC15DG9[/gc]
a sem
[gc]GC158JP[/gc]
ať není náročný to sečíst