Builder: No Data Exists for the chosen Theme, try another theme

Konečně jsem se rozhoupal k WIG a jak se zdá, tak můj zájem začíná rychle opadat.

• vytvořím novou cartridge (pojmenuju, uložím…)
  • Zones > nazev > Create from Map… > místo mapy se zobrazí hlavičky žabičky vedle sebe a chyba "No Data Exists for the chosen Theme, try another theme"

I když vyberu jiný podklad (Theme), tak dostávám pořád stejnou chybu. Podle Gůglu byl problém s podklady které nepokrývají celý svět, ale to by asi neměl být můj problém.

V XP jsem změnil lokalizaci na anglickou, nemělo to vliv.

tvorba podle map aktuálně nefunguje.
buď musíš souřadnice zadávat holt ručně (nejjednodušší je udělat střed a poloměr), nebo vydržet, až bude otevřené Earwigo

Copak tvorba, mě přestala fungovat i následná on-line editace. - furt mě to hází kamsi do Californie. Růčo to sice jde, ale je to onanie oproti drag and dropu, jak to šlo dříve.

Tak to je tedy dobrý fórek :/. Díky za informace.

Tak jsem si řekl že se podivam na ten builder :smiley: a jak rychle jsem zacal taxem taky skoncil protoze problem s tim ze se nenacita mapa porad pretrvava NO DATA EXISTS FOR CHOSEN THEME :frowning: clovek by cekal ze uz to nekdo opravil :confused: a ono porad nic …

http://wherigo.geoteam.info/zone_creator.aspx

tohle by mohlo pomoct :o)

diky :slight_smile: jak bude cas zkusim se na to poradne mrknout :slight_smile: ale vypada to pouzitelne :slight_smile: