Spousta ohlasů na loňské vlákno "Geocyklbusevent" nás zblbla a my s Plšíkem (hlavně on) jsme připravili kešerský zájezd do Provence (viz vlákno "Jedeme do Provence"). Když bylo vše nalajnováno, smluvně zajištěno ubytování a doprava, čekali jsme nával. Nakonec chybělo 10 přihlášek a zájezd musel být stornován.
V tomto vlákně bych vás rád požádal o odpověď na několik otázek:
Chceme aby se něco podobného v budoucnu znovu zkusilo?
Pokud ano, tak kam, kdy a na jak dlouho?
Co by Vám měl zájezd nabídnout?
Čím přesvědčit Plšíka (majitel specializované CK), že zájem je opravdový a že by měl něco podobného ještě jednou zkusit? (je dost smutný a nějak přestává věřit v úspěch).
Děkuji za příspěvky, záleží na Vás.
S organizaci BUS zajezdu nemam zadne zkusenosti. Za to mam zkusenosti s organizaci plaveb po mori. Po par akcich typu v hospode se domluvime a po par pivech jedou vsichni, tj. treba tricet lidi, bereme pet lodi a nakonec jsou z toho ctyri mohykani na jedne lodi velke jako Tinanic. Tak jedine reseni, ktere se ovedcilo je nasledujici.
Nabidka: jedeme (plujeme) tam a tam, tehdy a tehdy.
Cena: Doprava tolik a tolik, ubytovani (lod) tolik a tolik, ostatni poplatky…
Kdo chce s nami: 50% zaloha na lod (ubytovani) + 100% ostatni vydaje splatne hned, kdo zaplati je na palube. A pak cca za mesic podle terminu odjezdu doplatek 50% lod (ubytovani).
Kdyz nekdo nechce nebo nemuze odjet, sezene si za sebe nahradu nebo proste nejede.
Penize se nevraci!!!
Tyto podminky jsou zname vsem dopredu a vsem jasne. Je to brutalni, ale lety provereny model. Bohuzel jediny, ktery funguje. Takhle to bezi mezi kamarady a znamymi, ale nevim, jak by se na takovy postup tvarili klienti CK zhyckani pretlakem nabidky na trhu. Neni to opravdu jednoduche organizovat neco pro lidi…B)
patřím k těm několika lidem, co se na zájezd do Provence přihlásili a jsem neskutečně naštvaný, že se nakonec musel zrušit. Nakonec se mi podařilo dostat na jedno uvolněné místo v jiném zájezdu, který sice není zaměřený na geocaching, ale snad se mi podaří nějakou tu kešku přece jenom odlovit.
A teď k položeným otázkám:
add 1. Určitě ano
add 2. Kam - to je skoro jedno; kdy - konec dubna, květen, červen, září, začátek října. A na jak dlouho - ideálně od soboty do soboty, ale v podstatě mi vyhovuje cokoli v rozsahu 5 - 10 dní.
add 3. Tak jak byla nabídka postavena letos mi dá se říct vyhovovala, i když případnou polopenzi bych určitě ocenil. Jinak pokud jde o mě, tak by ani nemuselo jít zrovna o oblast kde se dá "nakombajnovat" 50 keší za den, ale aby bylo po cestě něco k vidění a zbýval i nějaký ten prostor pro keškování.
add 4. Tak to opravdu nevím a vůbec bych se nedivil tomu, kdyby se Plšíka už k dalšímu pokusu přesvědčit nepodařilo.