Vim, ze moc negratuluji, protoze bych se ugratuloval jak casto zde nekdo slavi stovku. Ale nikdo si jeste nevsimnul, ze team BXhome pokorili 300 nalezenych cachi. Timto vam chci Zdenku a Tome moc poblahoprat, at je pro vas nadale geocaching skvela zabava a ne jen honba za body.
Jo jo, chlapci, gratuluju. Skoda, ze se tam k vam na ty vase pekny poklady porad nejak nemuzu dostat :-).
Připojuji se ke gratulantům. Ačkoliv jsme se ještě nesetkali osobně, znám váši práci v podobě několika keší, které jsem odlovil. Většinou pro mě měly zvláštní kouzlo, neboť to bylo v kraji a na místech, která sám dobře znám a kam se rád vracím (Babylon, Dukovany, Lesonice apod.). Tak ať vám to šlape i nadále.
Velka gratulace i od Slazu & Tucku a prejeme jeste hodne zabavy se Sipkou.
Také se připojuji k velké gratulaci
Zdravim Zdenku a Tome a zelam vela pohodicky nielen pri geocachingu :)))
Diky vsem za mile prani k tristovce! Predevsim nejde o body, spis o tu pohodicku a pekne zazitky.
Blahopřeju geocacherům, které jsem z komunity osobně potkal jako první. Díky za cache.
…tak ste se chlapi konečně probudili po předlouhém zimním spánku
:)! Blahopřejeme Zdeňku a Tome a doufáme, že vás zase někdy uvidíme!
M + 3 geogirls
Chlapi jsem rad , ze jsem Vas poznal a dekuji Vam za prvotni osazemi naseho nejrozsahlejsiho pohori (C-M Vysocina) cachemi. Dodnes vzpominam na " Sipku" a cestu krajinou, kterou jsem do te doby neznal. Dik za Vase aktivity.