BXhome 300!

Vim, ze moc negratuluji, protoze bych se ugratuloval jak casto zde nekdo slavi stovku. Ale nikdo si jeste nevsimnul, ze team BXhome pokorili 300 nalezenych cachi. Timto vam chci Zdenku a Tome moc poblahoprat, at je pro vas nadale geocaching skvela zabava a ne jen honba za body.

Jo jo, chlapci, gratuluju. Skoda, ze se tam k vam na ty vase pekny poklady porad nejak nemuzu dostat :-).

Připojuji se ke gratulantům. Ačkoliv jsme se ještě nesetkali osobně, znám váši práci v podobě několika keší, které jsem odlovil. Většinou pro mě měly zvláštní kouzlo, neboť to bylo v kraji a na místech, která sám dobře znám a kam se rád vracím (Babylon, Dukovany, Lesonice apod.). Tak ať vám to šlape i nadále.

Velka gratulace i od Slazu & Tucku a prejeme jeste hodne zabavy se Sipkou.

Také se připojuji k velké gratulaci

Zdravim Zdenku a Tome a zelam vela pohodicky nielen pri geocachingu :)))

Diky vsem za mile prani k tristovce! Predevsim nejde o body, spis o tu pohodicku a pekne zazitky.

Blahopřeju geocacherům, které jsem z komunity osobně potkal jako první. Díky za cache.

…tak ste se chlapi konečně probudili po předlouhém zimním spánku :slight_smile: :slight_smile: :)! Blahopřejeme Zdeňku a Tome a doufáme, že vás zase někdy uvidíme!

M + 3 geogirls

Chlapi jsem rad , ze jsem Vas poznal a dekuji Vam za prvotni osazemi naseho nejrozsahlejsiho pohori (C-M Vysocina) cachemi. Dodnes vzpominam na " Sipku" a cestu krajinou, kterou jsem do te doby neznal. Dik za Vase aktivity.