Bydlíme v Londýně?

Zdravím,
tak jsem našel na GC.com nádhernou funkci, "Geocoiny blízko souřadnic tvého domova"
Je to chyba jenom u mě, nebo máte také na Geocaching na mapě zobrazeny pouze Geocoiny v centru Londýna?
Přitom domovské souřadnice mám na barák. . . Nebo jsem něco popletl v nastavení? Díky

Tak já mám zase Miami :slight_smile:

Spíš bych řekl, že to je nějak random protože při každým zmáčknutí F5 mi tam skočí jiné město v USA.

EDIT: Teď jsem tam měl dokonce Dublin…

já tam mám pořád DallasB)
tak už ne, už to skáče taky

No jo tyjo, teď mám podle GC.com nejbližší geocoiny k domovským souřadnicím v Detroitu :))
Tak to jsem rád že to tam mají zpackané oni a ne já :slight_smile: Děkuji

To vám závidím, já dřepím pořád doma na Brdech :slight_smile:
U mě dobrý.

Tak teď jsem z toho jelen, jakto že u tebe dobrý? o_O Já se po F5 hlásím z New Yorku. . . :smiley:

Já jsem nejblíž v Dublinu :smiley:

Tak mě to hází taky správně, tak nevím. Podle mě se to časem opraví. Každopádně zajímavá funkce. :wink:

Tak jednoduchá otázka, vy co to máte správně: Máte PM? Stli to náhodou není uměle zaváděná chyba pro ty, co PM nemají :))

U mě taky dobrý, je otázka, zda to ukazuje i coiny v nepublikovaných keškách :smiley:
Edit: jo, PM bych měl.

Tak vyzkoušeno několik účtu PM i BM a správně se zobrazuje mapa pouze u PM…

PM, a mapka sedí :wink:

edit: jen je škoda že se na té stránce neukáže ve které keši je.

Já teda nevim, přiblížíte mi někdo, kde to je - ta klikačka na GC na profilu, já ji tam nevidim. Jsem BM, tak to chci zkusit.

Já jsem BM a ukazuje to Seattle. B)

PM, a v poho :slight_smile:

PM a naprosto v pohodě, asi to budu sem tam využívat. :slight_smile: Ikonek je málo.

London -> F5 -> New York -> F5 -> Denver -> F5 -> Miami -> F5 -> Dublin -> F5 -> Stockholm -> F5 -> atd. atd.
Takže je to nějaký uozbitý …

Jako BM jsem se přestěhoval do Ameriky a hned vyzkoušel několik měst. :wink: No jo, hold je to asi nějak omezeno účtem, když většině PM to chodí. Jen se divím, že jsem to snad nezahlédl v benefitech PÚ.

Vyzkoušeno. Funkce asi fakt jen pro PM. U mně 11 kousků kolem Podolí. Po kliknutí na detail je vidět kde jsou. 8-12 hodin staré.

Teď jen aby tam nějaké ty coiny také byly B).