Byl by zájem? Server s výlety

Zajímalo by mě, jestli by byl zájem o server, kam by si uživatelé mohli nahrávat své výlety (např. GPX soubory z GPSek) a podělit se tak s ostatními o zajímavá místa a trasy.

Neco na zůsob  GPS Tours nebo MTB Guru.

Byl by to mashup nad Google Maps a nad AMapy.cz, se seznamem tras, informacemi o výletech, převýšení a také fotografie z výletů (fotky doplněné souřadnicemi, popř. korelace s časem) apod.

Jde o to, jestli by lidé byli ochotni do této aplikace své výlety přidávat, hodnotit a komentovat.

Tak to by se mě líbilo [:)], určitě bych posílal

Pěknej nápad. [:)]

Taky bych přispěl s troškou do mlýna. [H]

To by bola parada[8-|] Obzvlast, ak budu tie vylety prechadzat aj cez vylustene mysterky, to nebude mat chybu[:P] (joke)

Dobrej napad…

Zásadní souhlas, taky tu krabičku tahám všude sebou… [H] Rád přispěju nějakým pěkným místem.

Možná ještě názor k provozu. Dal bych tam do podmínek provozu ohled na ostatní kačery, ať se pak nevyzrazují multi a podobné cache. Nijak by mi ale nevadilo ukládání cest ke klasickým, někdy to může opravdu pomoct  (H)

To by byla super věc. Určitě bych taky přispěl.

Moje představa je, že na tomto serveru by měly být zajímavé výlety v ČR, speciálně na místa, kam se člověk podle běžných průvodců nedostane. Myšleno to je spíše všeobecně a i pro mudly, nebylo by to pouze pro kačery.

Zatím je to ve fázi rozmýšlení, co je potřeba, jak to udělat, jak by to mělo vypadat a co od toho čekat. Zatím není napsána ani řádka kódu, bylo by to buď v PHP nebo v Javě, což ještě v tuto chvíli rozmýšlím. S velkým využitím AJAXu, XML a podobných technologií.

Nejdřív ale musím dodělat nějaké jiné projektíčky a k tomuto se dostanu později, doufám, že do prázdnin by mohla být nějaká beta verze (jako většina Web 2.0 služeb ;-)

Takže pokud máte nějaké nápady, nebojte se a napište je, abych se mohl inspirovat ;-) 

No vcera jsem si precet tohle vlakno a dnes jsem zacal planovat takovy dvoudenni vylet a zjistil sem, ze je trosku problem s turistickejma cestama, na zadnejch mapach jsem je neobjevil a pak clovek musi sehnat konkretni turistickou mapu konkretniho mista, koukat na naky mapy.cz a zjistovat plus minus jak daleko to je od turisticky cesty a tak.

Cili me napadlo, jestli by se do tohoto planovaneho projektu nedali taky zakomponovat turisticky znacene cesty, myslim, ze by to za

1) hodne usnadnilo pripravy

2) i samotnou cestu ke kesi

3) hezky by to barevne vypadalo [:P]

No, je to jen takovej napad no....[;)]