byl jeden šílenec = kačer

Jednou mi kamarád říká to by se ti mohlo líbit a měl pravdu. Dnes ten kamarád sednul na stáré dámské kolo dovezené z Holandska a vyrazil z Neratovic směrem k prameni Labe. Ale protože je to šílenec jak má být je on line a jeho stopy můžete sledovat na jeho stránkách.Bobsone jeď jeď a žádný defekt

http://www.bobson.cz/stranky/geo.htm

PS:podpořte ho dá se mu napsat dole na stránkách.

po tom Kersku to nějak šněruje… to je tam nějaká keš či co?! :smiley:
Jinak dobrý nápad… takový lehce švihlý. Což je vlmi sympatické!

v Kersku je multina

Jsem si hned řikal: takhle trhle může jezdit jenom blázen nebo kačer… a měl jsem pravdu! :smiley:

jede na tomto kole

Borec s vystudovanou univerzitou a chyb tam má jak máku. Nejvíc bijící do oči je "něco o " au jau jauvajs… :smiley:
Jinak ale zajímavé stránky.

Hustýýý, počkejme si na track log, až půjde večer na pivko a pak bude hledat lesejk k nocování, třeba nám namaluje nějakej pěknej obrázek :-)))) dobrý, dávám 10!

už to nehul

Právě jsem mluvil s Bobsonem moc vám všem děkuje za podporu ale nemůže vám odpovídat zaprvé by nic jiného nedělal a za druhé tu možnost odpovědi má bohužel v rekonstrukci.

Ps on o tom že ho prásknu na GC.CZ nevěděl

Ale jedemu to pěkně :smiley:

jj, docela mu to odsejpá … má moje sympatie :slight_smile:

Zdravim . tak jsem se před chvilkou vrátil , tak jsem tam na rychlo hodil celou trasu :slight_smile: , do dvou dní přihodim fotky a komentáře :slight_smile:

celková vzdálenost 319.091 km
co říct? machr!:slight_smile:

škoda že jsem neznal GC před x-lety. kdy jsem se vsadil že dojedu na kole k moři..dojel jsem… no ono tenkrát nebyl ani GC :slight_smile: ale za dva týdny něco do Monte Carla.. jel bych zase,ale není čas :frowning: a ani nevímj jeslti bych to ted zvládl… tenkrát nebylo 150km za den problém,ale ted?..
ale jinak smekám klobouk…

Cyklistům by se mohla líbit tahle kešulka :

Sorry…

[cache]GC14CK8[/cache]

tak Bobson doházel fotky a komentáře ke své trase.Stojí to za to.

Tak jsem tam nastrkal několik fotek a snažil se cestu třošku popsat :smiley: . Všem děkuji za zaslanou podporu na mobil a doufám že když se zadaří a já stinu druhou etapu sjezdu Lbe (chtěl bych do Dráždan) tak mně podpoříte taky :@
http://www.bobson.cz/stranky/onlinenew/mapa.php?mg=201