Jednou mi kamarád říká to by se ti mohlo líbit a měl pravdu. Dnes ten kamarád sednul na stáré dámské kolo dovezené z Holandska a vyrazil z Neratovic směrem k prameni Labe. Ale protože je to šílenec jak má být je on line a jeho stopy můžete sledovat na jeho stránkách.Bobsone jeď jeď a žádný defekt
Hustýýý, počkejme si na track log, až půjde večer na pivko a pak bude hledat lesejk k nocování, třeba nám namaluje nějakej pěknej obrázek :-)))) dobrý, dávám 10!
Právě jsem mluvil s Bobsonem moc vám všem děkuje za podporu ale nemůže vám odpovídat zaprvé by nic jiného nedělal a za druhé tu možnost odpovědi má bohužel v rekonstrukci.
škoda že jsem neznal GC před x-lety. kdy jsem se vsadil že dojedu na kole k moři..dojel jsem… no ono tenkrát nebyl ani GC ale za dva týdny něco do Monte Carla.. jel bych zase,ale není čas a ani nevímj jeslti bych to ted zvládl… tenkrát nebylo 150km za den problém,ale ted?..
ale jinak smekám klobouk…
Tak jsem tam nastrkal několik fotek a snažil se cestu třošku popsat . Všem děkuji za zaslanou podporu na mobil a doufám že když se zadaří a já stinu druhou etapu sjezdu Lbe (chtěl bych do Dráždan) tak mně podpoříte taky :@ http://www.bobson.cz/stranky/onlinenew/mapa.php?mg=201