Dovolte mi, abych se i touto cestou omluvil několika (doufám) jedincům, kterým jsem nedobrovolně zdržel publikaci krabiček a celkově těm lidem, kteří si mě žádali skrze maily apod..
Měl jsem v poslední době osobní problémy, které se bohužel, i když by to tak nemělo být, projevili i na mé činnosti zde. V této chvíli bych měl být snad opět k dispozici všem (nejen) z mých krajů a já budu doufat, že nejhorší je již zažehnáno a díky tomu budu moci sloužit zbytek mého "volebního" období.
Hele chlape, vykašli se na omluvy. Pro nás všechny děláte ohromnou hromadu dobrovolné práce za nic - teda jen za ten dobrý pocit a věřím, že si 99% komunity toho váží. Tohle všechno je jen hra a rozhodně osobní život je na prvním místě. Když není pohoda tam, nemůže být ani nikde jinde. A život je bohužel takovej, hází klacky pod nohy, aby nás vyzkoušel. Jenže s každým takovým překoročeným klackem je to o hodně snadnější - člověk má nějaké poznání. Doufám že už je vše OK, bud v pohodě a jedeme dál… držím palce.