Poraďte prosím. Už do toho čumím drahnou chvíli, a nemohu přijít na to, jak zadat počáteční a konečný bod vyhledání keší podél komunikace na stránce
Geocaching > Your Profile > Find User Routes Near Your Trip . Díky
Už se o tom tady psalo… ![]()
Osvědčená a funkční cesta je vygenerovat si trasu z mapy.cz, kde se trasa dá uložit jako gpx. Pak tuto trasu nahrát do plánovače, vybrat si ji, nastavit parametry hledání podle trasy a hotovo.
Super, díky. Samozřejmě jsem to hledal, ale ta databáze je již tak obsáhlá, že jsem byl za chvíli mimo mísu :@
Delam nekde neco spatne ?! na mapy.cz jsem si vytvoril trasu … ulozil soubor na disk , nahral jej na server, ale uz nenasel , at jsem presne do hledani psal jmeno ulozeneho souboru , tak stale nic..
Dáš "Upload GPX/KML", vybereš daný gpx soubor, tedy z mapy.cz route.gpx a "Upload"
V tabulce se ti objeví "Unknown Route Name", klikni na Preview a měl by jsi ji vidět. Jak ti píšou v nadpisu 2x klikni na název route a můžeš si ji přejmenovat podle svého, např. Praha - Brno. Klikni na čtvereček (vyber požadovanou route) a pak tlačítko "Save selected route". Trasa se ti uloží do tvého seznamu…
Přejdeš automaticky na záložku "Search for existing routes" a tam klikni na záložku "Your created routes". Tam by jsi měl vidět tu tvoji uloženou trasu…
Klikni u ní na "Create Pocket Query", nastav si parametry pro PQ a je to..
3X hura… koonecne to funguje … parada … diky moc , vlastne je to jednoduche z navodem .. jeste jednou diky :-);)![]()