Taky jste si vsimli, ze mezi Kolinem a Chlumcem nad Cidlinou je misto bez kesi, viditelne ze "satelitu"? Kolinaci a Cidlinaci by s tim meli neco delat…
Taky jsem si toho vsiml, kdyz jsem lovil v Chvaleticich. Pak jsem chvili na mapach zkoumal co tam je. Napred jsem myslel, ze tam je nejake vojenske pasmo a ono nic.
ja ti nevim, ze by to u toho Doupova bylo vojenskym prostorem? Ale rozhodne by uvnitr bylo kam ty kese davat - treba zbytky kostela a vubec Doupova jako takovyho (byla jsem tam nekolikrat)
Málo kdo dokáže ignorovat cedle NEVSTUPOVAT - VOJENSKÝ PROSTOR. Krásných míst je v Doupově mraky, ale neznám reviewra, kterej by ti nějakou takovou keš ve vojenském prostoru schválil a asi je to i dobře.
A+T: co ty vis, treba by ji schvalil ale (nevim jestli je to pravda nebo to stale plati) cetla jsem, ze by se mel Doupov jakozto vojenskej prostor rusit…jen nevim, jak stara je to informace…ted me tak napada udelat tam Earthku/virtualku (vim ze ty uz nejdou), takovej hybrid proste, mozna by to slo
na okraji Doupova kese jsou, nektery dokoncei lehce za hranici jeslti si dobre pamatuju..bohuzel zadnou nemam odlovenou…ale o Doupove bych i tak mohla vypravet
Hloupá polemika - jednou je tam zákaz vstupu a je to vojenský prostor, tak fakt nechápu, proč by tam měl někdo chodit nebo schvalovat keš. Ano máš pravdu, část Doupova je opravdu zpřístupněna - jsou to velmi malé oblasti na okrajích doupova, ale 99% je stále vojendký prostor. Když má někdo chuť porušova zákaz vstupu a riskovat, že si šlapne na nevybuchlý dělostřelecký granát, tak prosím, ale keš tam nezaložíš ani omylem ( myšleno ani earthcache ). Nepopírám, že je to krásný kout přírody, ale…
VVP Hradiště alias Doupov se rušit nemá, díky němu se sipou penízky od jinejch armád za cvičební prostor
Jedl jsem tam pil, měl spoustu výletů, poznával půdní složení a spoustu " zajímavejch " lidí inu AČR
Ale příroda je tam bezva