Zdar všichni,
nevíte, kde se dají stáhnout kešky v ČR jako waypointy do mapové aplikace SmartMaps? Mám je tam sice uloženy už asi tři roky, ale chtělo by to aktualizaci... a už nevím, odkud jsem je tenkrát vzal. Díkes.
Zdar všichni,
nevíte, kde se dají stáhnout kešky v ČR jako waypointy do mapové aplikace SmartMaps? Mám je tam sice uloženy už asi tři roky, ale chtělo by to aktualizaci... a už nevím, odkud jsem je tenkrát vzal. Díkes.
www.poi.cz ?
To je jednoduche. na www.smartmaps.cz, nebo www.pdamapy.cz, chcete-li. Je to to same. Jdi na sekci Samoobsluha, a dole Bonusy a aktualizace.
Převádím to z POI.cz a aktualizuji každí měsíc. Kdysi taky byl někdo, kdo měl makro v Excelu, které to umělo gpx převádět rovnou do formátu na program SmartMaps ConvertTools. Pokud by tady ještě ten borec fungoval, byl bych rád, kdyby se ozval, protože jsem o to makro přišel. Nebo pokud někdo poradí jak na to, aby šlo převádět gpx bez problému. Mě to vždycky vyhodí chybu na prvním řádku a musím složitě dodržovat všechny zásady SmartMaps ConvertToolsu.
Ze stranek vyrobce se da stahnout pouze stary seznam z roku 2006. Konverze neni moc kvalitni a informace o kesce jsou zoufale chude.
Já jsem zjistil, že GPX uložené z cacheprinteru poslední verze ConvertTools v 0.9 převede do formátu SmartMaps bez problémů (nutno přepnout typ vstupního souboru), kdežto GPX uložené z MapSource nikoliv!
Tedy převede souřadnice a názvy. Listingy nikoliv. Ty si ukládám do PDA jako HTML.
Psal jsem do PlanStudia, aby to trosku vylepsily. Uvidime zda budou mit silu a chut udelat kvalitni podporu pro geocaching.
Kdybyste trochu hledali, tak byste zjistili, že tento problém je již dávno vyřešený B) Koukněte na tento thread:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=4135&pid=38718#post_38718
A já jim (Honzik&Pavlinka) ještě jednou děkuji. Chodí to perfektně, bez chyb a se vším komfortem!
Podmínečně "vyřešený" používáním GSAKu. Neměli by potom v raději PlanStudiu, namísto aby pracovali na vylepšení importu do formátu SmartMaps, raději zkusit uzavřít provizní smlouvu na prodej GSAKu? A rovnou jej nabízet s SM?
:o
Zminene makro exportuje jen jeden bod na nemz stojim, da se nejak odexportovat i body koplet, z nejakeho vyberu?
Otestoval jsem prevod GPX vytvorene Skrysotlacem na SMP pro SmartMaps zminenym konvertorem. Funguje bez problemu, cache se mi zobrazi jako zluty ctverecek na mape.