Za chvíli se na chvíli objevím v Londýně a budu mít cca 10 hodin na GeoCaching, můžete mi prosím někdo kdo tam byl poradit na jaké kousky se zaměřit. Nerad bych potom doma zjistil že jsem vynechal nějakou pěknou keš. Co třeba něco jako Top10 v Londýně. Prosím o příspěvky pouze od lidí kteří tam opravdu byli.
Právě kvůli tomu že neověřeno píšu sem, bookmarky jsem už projel ale za A.) někdy jsou docela staré a neaktuální, a né vždy tam dotyční lidé co dělaj bookmarky opravdu byli.
Tak on Londýn je sám o sobě dost velký a i když se ti může deset hodin zdát jako poměrně dost času, ve městě jako je Londýn tomu tak není. Hlavně by bylo fajn uvést, ve které oblasti se tak budeš pohybovat a jestli máš možnost se dopravit klidně i na okraj Londýna… Hlavně velký problém s londýnskýma keškama vidím v tom, že občas musíš strávit třeba půl hodiny čekáním na "vhodný okamžik", kdy nebude přemudleno, jelikož v Londýně se pohybuje velká spousta zvídavých lidí… A občas se musí taky čekat "nenápadně" v řadě, jelikož jedna taková keška v centrálním Londýně má klidně i padesát nálezů za den =)
v říjnu jsem jich tam několik našel. převážně micro a nano. no…, no jako ve městě. líbily se mi jen dvě : [cache]GCGBGB[/cache] a [cache]GC2KMWQ[/cache].
lucky hunts.
Ahoj, já tam byla v září 2010 a od té doby už jich spousta není (z těch, co jsme našly) a je spousta nových. Líbily se mi: http://coord.info/GC1XY1G a http://coord.info/GC1PBA4…je od nich krásný výhled na Temži a střed Londýna.
Hodně úspěchů přeje HallaDita
Nejlepší je si koupit jízdenku na Tourbus a projíždět centrum Londýna. Vždycky si na zastávce odskočíš, odlovíš a počkáš na jiný bus. Jízdenka platí na všechny trasy tourbusu a na celý den.
Taky mě tam žádná nijak zvlášť neoslovila, až na tu, kdy jsem se někde poblíž Tottenham Court Road (snad je to správně) dostal do slepé uličky, v níž se pohybovaly zjevy, které mi svou přítomností odvahu rozhodně nedodaly
Kdo v Londýně neodlovil [cache]GCK7HH[/cache] (Royal Observatory Greenwich Cache), ten jako by nebyl Ale okolo je to teď bída, když správa parku vykázala všehny tradičky. Leda odlovit Greenwichské brány.
Sice jsme jich tam během letos odlovili docela hodně, ale jsou to prostě městský kešky. Asi nejvíc se nám líbil ten Greenwichský park. Sice tradičky kolem bran není žádný zázrak, ale člověk se pohybuje aspoň trošku mimo město-příroda je silný slovo, ale není třeba kličkovat mezi auty a čekat u semaforu půl hodiny na odlov jedné nano (kde se pak není stejně kam zalogovat-měnit logbooky bych tu nechtěl)