Cache - obecná diskuze - jen pro přihlášené

Proč se toto jedine forum zobrazuje jen pro prihlasene?

Normalne se divam na forum pres RSS a jelikoz vetsinou nediskutuji, tak se jen divam a jedine u fora "Cache - obecná diskuze" se mi nezobrazi prispevek ale jen seznam for samozrejme bez toho fora "Cache - obecná diskuze". A tak tam chvili bloumam, nez zjistim, ze se musim prihlasit, najit forum "Cache - obecná diskuze" a prispevek, precist co se tam pise a pak se zas mohu vratit k RSS.

Je k tomu nejaky duvod, aby jen toto forum bylo jen pro prihlasene? Nebo je chyba na me strane?

Původně to měla být na základě návrhu už nevím koho diskuze ke konkrétním keškám a asi proto se tenkrát rozhodlo, aby se to nezobrazovalo náhodným návštěvníkům. Že se to pak zvrhlo a původní účel diskuze se vůbec nedodržuje je věc jiné. Ale to nezobrazování neregistrovaným zůstalo.

Jo dik, mne se zdalo, ze neni duvod proc tuto diskuzi zverejnit neprihlasenym. Ale treba se casem diskuze vrati ke svemu puvodnimu ucelu, a to by pak melo smysl.

silně pochybuju

Já čtu taky forum přes RSS v Opeře a s nezobrazováním tohoto tématu nemám žádný problém. Stahuje to příspěvky úplně normálně jako ze všech jiných. A nic jsem speciálně nenastavoval, mám všechno default z instalace.