Cache v Rakousku

Potřeboval bych si někde stáhnout waypointy rakouských cache, podobně jako je tomu na geocaching.cz. Nevíte někdo, kde? Na www.geocache.at jsem nic nenašel.

A co třeba tady? :wink:

Už jsem to tak udělal, ale když potřebuje člověk Rakousko celé, asi by mě nebavilo klikat na každou cache zvlášť a stahovat na několikrát. :slight_smile:

www.geocache.at

Asi bych napsal do vyhledavani rakousko a podival bych se, jestli to uz nekdo nekomu neporadil. Asi by ho nebavilo odpovidat na to same kazdemu zvlast. Je tu vubec spousta otazek na veci, ktere uz tu byly x krat zodpovezeny. Noveho psa zrejme starym kouskum nenaucis.

kup si za $3 mesicni premium membership a nech si cele rakousko poslat pres PQ :wink:

1. Rakousko ti tímhle způsobem může nezištně stáhnout někdo, kdo je PM.

2. Opravdu potřebuješ celé Rakousko? Nestačí ti vyhledat cache jen v okolí místa, kam jedeš (přes gc.com)?

3. Až budeš mít stažené všechny cache, jak je budeš aktualizovat - nemyslím nové cache, ale změny typu archivace, nedostupnost, přesun?

4. Já jsem si Rakousko po jednotlivých stránkách stáhnul. Byla to otrava, ale šlo to.

Nechci dělat chytrýho, ale jak mi nedávno poradil Jarry na http://home.debitel.net/user/geocaching/data/ jsou ke stazeni *.gpx

Ja taky nechci delat chytryho, to pred rokem nebo dvema ve foru poradil Drevokocur :-).

Na zname adrese http://mapcenter.cgpsmapper.com/maplist.php?cnt=14&rgn=&cat=5 jsem ulozil mapu rakouskych tradicnich kesi (multi a mystery ne, protoze : a) nemam je rad b) nikdo tam stejne nema cas na nejaky lusteni :-).

Pomoci Img2gps se to da s dalsima potrebnejma mapama rovnou nahrat do GPS.

Tady bych jeste doporucil program Gdb2img, ktery umi nacist *.img soubory a zobrazit nazvy mapy, ktera pod nicnerikajicim nazvem (napr 42100152.img) je.

A umoznuje z vybranych map ulozit textovy soubor se seznamem map, takze v Img2gps se tenhle textak jen nacte a mapy jsou komfortne vybrany k odeslani do GPS. Mapsource k tomu neni vubec potreba.