Mozna ze zitra pojedu narychlo do Vidne. Nevim presne kolik budu mit casu, ale na dve tri cache snad vyjde… tam je jich ale samozrejme asi milioooon. Prohrabavat se desitkami listingu ted cas neni… takze se tazi> dokaze nekdo (do zitra do rana :]) doporucit namatkou par kesi ve Vidni, ktere z toho mnozstvi stoji za to zkusit jako prvni, pro cloveka, ktery s myslenkou cachovani v hlave dosud ve Vidni nebyl… nejake chutne sousto na prvni ochutnani… Vzhledem k nejistemu casu asi ne x hodinove multi ap… :] Taktez bych tam, pojedu-li, rad vypustil do sveta geocoin - da se o nektere cache prohlasit, ze je k tomu ucelu obzvlast vhodna? Diky mockrat za jakekoli namety.
Do Vídně si rozhodně doporučuji vzít kolo.I s dětmi se tam,pokud jsi pochopil některá pravidla a principy jízdy,jezdilo naprosto pohodově.Pro nás jednoznačně byla nejlepší 100H2O.Opravdu pecka.Urania také nebyla špatná nebo Vienna-Center.
No Viden je dost rozlehla a hodne zalezi na tom, v ktere casti budes. Pokud chces nejake rychle “drive in” se vsim co k tomuto typu cache patri (mikro a vetsinou dost mudlu) pak lze vyzkouset napr. GCRFYK, GCQFDH nebo GCR0YM. Pobliz posledne jmenovane je i GCM8CB v ktere jsem nechal geocoin posledne ja (narozdil od prvnich 3 je to small size). Pokud chces neco fak dost dobreho a vychytaneho pak doporucuji GCMJR4 - silene moc mudlu a fakt hodne vychytane ukryti, ale podle mne byla pred tim nez jsem ji nalezl vykradena a majitele to moc nevzrusuje :o( Cache ale v minulosti slouzila i k vymene travelbugu, je to normalni regularka. A i kdyz bys ji nenasel, tak navsteva toho mista stoji za to i bez te cache…
presne tie cache co popisuje Pitris som navstivil a odporucam ich, ak budes mat malo casu, tak najme Stovodu, spodob ukrytu je na takom mieste fenomenalny
plus su tam celkom pekne webcams, jedna hned kusok od Vienna center, dalsia na Mariahilferstrasse.