cache

co máte nejradši za kešky???

když si vemu tradional jsou dobré i špatné nejhorší traditional kterou jsem našel:ZTRACENA CESTA (byla hozená v trávě!!!

multi cache mě osobně se líbí ale nějáke jsou nepromyšlené a s chybami.

mystery pro procvičení hlavy jako dělané či pro váš google

wherigo1.jsou pěkné ale zakládání těžké 2.není pro všechny gps přístroje 3. v čr je jich zoufale málo

letter box velmi pěkné kešky ale škoda že razítka se často níčí

JÁ OSOBNĚ NEMÁM RÁD RYCHLÉ DRIVE-IN(U DÁLNICE NA ODPOČÍVADLECH CHÁPU) A CO VY JAKÉ SE VÁM LÍBÍ NEJVÍCE

Z tradičních mám nejradši ty v lese, kde nejsou mudlové a můžu v klidu hledat, nejlépe větší velikosti než mikro, což se většinou předpokládá.
Multi mě taky baví, ale nesmí být moc těžké na výpočet a odměnou by zase měla být krabička větší než mikro, jinak mě to většinou odradí. Samozřejmě chápu, že někde ve městě se to jinak nedá.

Lidi, zamkněte to vlákno, než z toho bude flame drive-in versus 5/5 :smiley:

Neblázni, právě jsem rozbalil chipsy :smiley:

…už se poprali?..

Já mám rád spíše rychlé městské kešky, ale dobře udělané a nemusí to bejt zrovnam micro, protože takovou kešku si muže udělat každý jelito který doma najde krabičku od filmu a kus papíru, nehledě na to že se dá skovat téméř kamkoli a ten kus papíru bejvá věčinou naprosto popsanej. A co se týče multin a misterek tak ty mám rád v kradším provedení-například někde najdu nějakej nápis, převedu to podle klávesnice teefonu a mám souřadnice.

já mám nejraději delší adventurní multiny v přírodě a všechny earthcaches.

Můj ideál: 2/2 regulka, tradiční v lese s výhledem bez mudlů

Mikra vě městě jsou dobré na odzkoušení trpělivosti a šikovnosti.
Multi: jen ty krátké se zajímavou finálovkou
Mystery: nebaví mě si hrát na de-enigmu…

Někdo má rád holky,jinej zase vdolky,pro mě je teplo myšího kožíšku ráj…
Hej,bezva vlákno :slight_smile:
Nejraději mám ty kešky,který najdu !!

Má rád lesní regular tradičky bez mudlů, pouze s asistencí komárů a klíšťat :smiley:

V poslední mám rád trošku míň bezpečné(adrenalinové) tradičky(Svratecky nahon 2,Pohlednicehradu Veveří),či tradičky s nápadem(umístění,zvláštnost,série..) a obzvláště miluji kešky s pěkným výhledem..

Multiny mě moc nechytli…ale některé dlouhé s nápadem se i dost líbí

Mysterky s nápadem-třeba luštění sudoku nebo znalostní bez googlení..

Whereigo mě také dost chytlo..

Earthcache mě taky baví..něco se vždy dozvím..

Někdy tradiční, jindy multiny a jindy zase mysterky. Když jdu něco odlovit, tak se to snažím nějak namíchat. Tj. vyluštím nějakou mysterku a přidám v okolí nějaké tradiční a většinou nevyjde moc víc času, než na jednu multinu. Ale zajímavé řešení je založit sérii tradičních se závěrečnou bonusovou keší. To se dá pěkně sbírat postupně a je vidět, že člověk něco odlovil.

Osobně mám rád dobré tradičky, jasné a přiměřeně dlouhé multinky nebo naučné mysterky… multina s 20 stage mezi paneláky je o ničem, mysterka odhalující DNA autora s nutností výpočtu úhlu dopadu slunce 23. března c 6.54.55 na 12. poledník mne opravdu nenadchne.

Drahý cxdre - takovehle kydy me vzdicky naprosto dokazou nas…

Laskave si uvedom, ze za to treba owner nemuze. Ja kuprikladu byl tento vikend pryc mimo svoje bydliste a v patek odpoledne mi nekdo kompletne zdestruoval kes - tzn. krabka i ulozeni bylo vyhozene kamsi do pole (nejaci nalezci ji vratili pote na puvodni umysteni) a na miste ulozeni byl vyvezeny bordel. Jenze samozrejme ja za to nemohl.. Nanestesti byl ten vikend silny geoprovoz a tak se naslo i par takovych "inteligentu" jako ty, kteri vehementne kritizovali umisteni kese ve vyvezenem neporadku…

LIDI VZPAMATUJTE SE…:@

|Nejhezčí kešu jsou ty,pro který nemusim nikam lízt.

Nejhezčí keše jsou ty, pro které musim někam lízt /kopce, hory/ :slight_smile:
nebo dají trochu víc zabrat /multiny 20 a více km/
a taky perličky typu Matrix, Styx, Indiana Jones, poklad sedláka Horalici…

Tradičky my nevadí, a multiny dělám z nudy :slight_smile:
Ale největší radost mám z těžké mysterky…
I když je fakt že když jsem nedávno náhodou otevřel listing jedné mysterky (na kterou nemůžu přijít i přez nápověy od jiných kačerů), tak mě chytnul menší vztak na svoji naprostou blbost a radši jsem šel na chvilku ven.

Me bavi vsechny. Na co vyrazit si vybiram podle casu…
Nemam rad multiny, ktere me prozenou nekolik kilometru celou vesnici a na jednotlivych stage muze mit indicie dvoji vyznam.
Napr. jednou jsem mel spocitat ‘vsechna velka pismena na tabuli’. Automaticky jsem spocital vsechna velka pismenka abecedy, jenze autor mel namysli jen ty nejvetsi z velkych… :wink:

Mám ráda víceméně všechny typy keší. Beru GC jako takový turistický průvodce, takže si keše vybírám především podle listingu, preferuju ty, které mi řeknou/ukážou něco zajímavého, o čem bych se ani jinak nikde nedozvěděla - ty jdou na můj "best of"
Velikost je mi celkem fuk, jedinou výhodu těch větších vidím v tom, že se do nich dá schovat GC nebo TB.

Nemám ráda keše na špinavých místech a keše pod "možným" dohledem tisíců očí za záclonami bez jasného hintu.

Multinky, pokud maj "nápad" nebo splňují výše popsané kritérium, tak jim dávám přednost před ostatníma, i když nemám možnost si hned odlovit finálku.

Mysterky: Šifry, hádanky, rébusy aj. jsou prima, googlicí mě nebaví.

U earth mi vadí, že musím něco GPS-kou změřit (obvykle nadmořskou výšku). To jde trošku blbě, když člověk žádnou GPS nemá. Až nějakou takovou navštívím, snad mi tento úkol owneři prominou (a když ne, tak se taky nezblázním a lognu si "write note" stejně jako u T4-5):smiley:

promiň já zapoměl na ty co vezmou keš z pěknýho úkrytu a odhodí do trávy.(ale my jsme kolem hledaly skrýš v které keš mohla bít ale nenašly:()