Cache

[color=blue][color=blue][/color][/color]Můžu vytvořit CACHE, a při cestě na dovču ( Irska ) jí tam schovat ? Stím, že by se o ní, starala kámoška vtom Irsku žijící ? Stačí jí, poté regnout, na www.geocaching.com ?? Díky za odpověď zde, nebo na ICQ 15 26 99 891

a\ vyprdni se na ty barvičky v příspěvku
b\ a k čemu je to dobré? Ty budeš mít plus 1 založeno (odloveno ???), krabičku v Irsku a bude se ti o ni starat kámoška. No moc smyslu v tom nevidím…
c\ ano, jde to, ale místní schvalovač může mít výhrady

No tak to asi jo v takovém případě. Nejsem si jistej v takovém případě

…Ale s tímhle souhlasím

Bez problemu, taky mam nekolik kesi v zahranici. :wink:

Tohle bude mimo téma, ale připomělo mi to jednu situaci z gymplu. Jeden spolužák měl vždycky spoustu blbých průpovídek, až mu třídní řekla: "Kubo, příště až budete chtít něco říct, tak počítejte do desíti."
On reagoval: "A co potom?"
Ze třídy se ozvalo: "A pak drž hubu, vole!"

:D:D Dlouho jsem nečet povedenější příspěvek… :D:D

Určitě můžeš. Záleží jen na místním reviewerovi zda ji schválí. Získal jsem dojem, že čím je oblast méně zakešovaná, tím jsou benevolentnější. Ale třebas rakouští reviewři mají dost striktní pravidla pro takové dovolenkové keše a bezpodmínečně vyžadují plný kontakt na toho, kdo se o keš bude skutečně starat (minimálně přes Reviewer note). Takže asi neuškodí, když tímto způsobem to tomu irskému co nejlépe objasníš.

Pokaždé, když mám chuť psát blbý plky netýkající se tématu a navážet se do někoho, taky si sednu do koutku a počkám. Bohužel mě to nepřejde vždycky, ale úspěšnost je slušná.
Fakt tě ten jeho dotaz tak drásá? :expressionless:

to je škoda, že ses toho pravidla nedržel i teď. Smogeo má pravdu, v tomhle s ním souhlasím

No jo, holt to nevyjde vždycky. :D. Jen moc nechápu, proč vám to tolik vadí, že se mu postará o keš v zahraničí nějaký mudla. No nic, asi pro to máte dobrý důvody.