Až dneska jsem se, Cachemane, dozvěděl, že jsi v neděli našel svojí tisícovku! Tak Ti teď přeju zatím tímto způsobem a na Geo-aprílu snad osobně (pokud už nebudeš mít 2000 [H])!
[D][^][G]
Až dneska jsem se, Cachemane, dozvěděl, že jsi v neděli našel svojí tisícovku! Tak Ti teď přeju zatím tímto způsobem a na Geo-aprílu snad osobně (pokud už nebudeš mít 2000 [H])!
[D][^][G]
Paráda, to je fofr. Gratulujem a těšíme se někdy nashle s celou vaší "potrefenou" familii.
P.S.: Dej dědovi co proto! 245 keší rozdílu, to je prd. Fandíme ti!
Zrovna dneska jsem přemýšlel, za jak dlouho bude další tisícovkář....
Gratuluju
ha z istych dovodov sme utajovali tuto skutocnost a niekto iny to prekecol [:)] Tak sa neda nic robit, velka gratulacia [H]
Mně to bylo hned nějaký podezřelý, že ještě nikdo nepřál. No, ale takový jubileum se těžko utajuje [:)]. Tak se omlouvám za prokecnutí [:$].
To je teda výkon!!! Moc moc gratuluju!!! To by mne zajímalo, jestli prot Tebe vymysleli speciální tisícovkový rituál nebo Tě čeká jiné překvápko. Hodně štěstí do dalších piksel a tisícovek!
...jo jo, melo to být veeelké blahopřání na Geopivu v pátek! Takhle se to provalilo moc brzy, takže zatím předběžné malé-veeelké blahopřání posílá do Lysé celý spřízněný geoklan!
Michal, Petra, Andu a Eliška
No tady v tehle kotline se fakt nic neutaji a vsechno se vykeca. Takze zadne tajnosti do geopiva a i ja se pripojuji ke gratulacim !! At se porad dari a triko je jiz pripravene!
Taky se pridavam a gratuluju.
Take moc gratuluji. Vzhledem ke svemu veku mas zatim do budoucna nejlepsi predpoklady k totalnimu NEJ za celou svoji zivotni geo-drahu [:)]
Ty kluku jeden, neposednej! Tak už jsi na tisícovce a nám nezbývá, než Ti upřimně blahopřát. A přejeme Ti, ať Tě georadost neopouští![^][G][:)]
To koukam, ty kesky sbiras ne po 1ks ale snad rovnou po 10ks. Tak at ti to jde i dale tak dobre ![]()
A tech prihod s traktorem - B.H. at je co nejmin ![]()
Velka gratulace z Vychodnich Cech !!!
Tak verejne tajemstvi se neda utajit, ale chvili vydrzelo. Musis to lepe maskovat. Nuz chtel jsem blahoprat osobne az v patek [D] ale ted uz muzu hned. Tak ti preju mnoho a mnoho dalsich cache [G] a at te nadseni neopousti. Mas jeste vubec cas na skolu [^o)] ?
Tak teď už můžu oficiálně [^][^][^] GRATULOVAT [^][^][^] ke vstupu do síně slávy. Cachemane, jsi velké eso a záruka nástupnictví. V porovnání s Tvými přírůstky to děda začíná poslední dobou nějak flákat [:D]
Jen tak dál. Ať Tě to i nadále baví. Spoustu nádherných kešek přeje,
Dandra
Po osobní gratulaci (i když to tvoje pupendo jsem nestihnul skutečně jen o pár minut) se přidávám i s tou elektronickou. Ať ti to hezky šlape a přibývá a za chvíli mě doženeš [:P]
Cachemane moc gratuluji. Jsi fakt dobrej. Jen tak dal.
Taky se přidávám s gratulací. A to pupendo jistě nebylo tak strašné, takže se brzy dočkáme druhé tisícovky.
Gratulace z jihu, nejmladšímu na GeoOlympu. Blahopřejeme.
Polabí je nějak úrodné na rekordmany. Nevím nevím, ale ti co jsou před tebou budou asi stěží odolávat Tvému nasazení. A to teprve ta pravá sezóna začíná. Gratuluji a přeji postup co nejblíže k čelu pelotonu.