Cachemapa

Mám jen takovou malinkatou otázečku. Nebylo by možno z cachemapy odstranit ty ikonky zaarchivovaných kešek? Krom toho, že se na té cachemapě motají, již nám asi nic pozitivního nepřinesou. Možná, že jsem jediný, komu tam vadí, přesto, nedalo by se s tím něco udělat? Díky.

Možná by bylo lepší pridat k mapě další “zaškrtávátko”

Informace, že na tom místě cache byla, ale teď už není, je také zajímavá.

Ale např. South Edge of Prague se na cachemapě už nenachází. Ale dříve zaarchivovaná Acrophilia ano… Takže možná nějaká chybka?

Já bych tam rád ty čestvě zaarchivované cache apoň nějaký ten týden/měsíc nechal. Pokud dojde ke změně, je dobré, když to přitáhne v dané oblasti zrak geocachera, dumajícího, že tady na nějakou keš chtěl zrovna jít a může zjistit, že keška už není. Obzvlášť důležité to je, pokud někdo funkční cache rovnou zaarchivuje a cache neprojde obdobím, kdy je disablovana.

Take jsem pro zaskrtavatko a proti ruseni.

To zaškrtávátko by samozřejmě byla asi nejlepší volba, protože poté, každému dle jeho gusta.

Taky mě to štve - člověka to zbytečně mate, že na svém poli působnosti, kde už dávno není co hledat, furt něco otravuje.

Jsem take pro zatrhavaci policko. Jak pribyvaji cache, tak zakonite budou pribyvat i zrusene cache. Uz ted se napr. na mapu Prahy neda koukat.

taky se přimlouvám za zaškrtávátko

ja sa prihovaram za to, aby archivovane cache boli uplne vypustene z cachemapy.
Ale este jedna vec: hodilo by sa, keby sa cez zaskrtavacie policko dala zobrazit mapa caches, ktore konkretny geocacher nasiel - teraz sa da zobrazit mapa, ktore geocacher nenasiel, take opozitum by bolo minimalne pre mna velmi zaujimave. Islo by to, Honzo? :slight_smile:

Určitě šlo :slight_smile: takže prosím prosím :slight_smile:

Pridavam se s hlasem PRO zaskrtavatko, PROTI uplnemu zruseni. A moznost zobrazit jen nalezene je take zajimava, proc ne.. :]

Myslenka je to zajimava… Pomoci zaskrtavatka odstranit archivovane cache pro tu volbu se primlouvam ale zobrazeni nalezene/nenalezene cache bych neresil zaskrtavatkem ale mozna prepinacem at tech zaskrtavatek pak neni moc…

Přesně, souhlas.

[quote]
Honzo díky!!! Takhle je to super!!!

??? Něco nového jsem přehlédl?

No již máme ty vysněné zaškrtávátka!!!

aha… ehm, a která?

Já vidím furt ta samá, co už tam jsou pár měsíců… jedno u mapy na vynechání vlastních a nalezených, to samé u GPX souboru plus s vynecháním archivovaných a zrušených (zřejmě míněno disablovaných?) spolu s volbami, jak by měl vypadat popis a název cache.

Mně by se tam právě líbilo mít checkbox pro zobrazení a stažení pouze nalezených kešek

Klikni si u cachemapy na jakoukoliv cache.

No ja tam mnou zatim nevidena zaskrtavatka take vidim. Nevim jak s tema u gpx… tech jsem si mozna pred tim jenom nevsiml, ale zkus si zvetsit mapu.

Take se pridavam k podekovani.

Ahááá, no to mne nenapadlo zkusit, moc tuto možnost nepoužívám. Většinou si stáhnu aktuální GPX a pak prohlížím v Mapsource.

Funguje to hezky! S drobnýma vyjímkama - zkusil jsem zobrazit pouze nové cache, pak pouze archivované - a nic. V okolí Prahy se mi nezobrazily žádné. Jakmile jsem k tomu přidal traditionalky, pak se zobrazily všechny tři volby současně. Možná by se hodil i přehled dočasně disablovaných kešek, pokud to jde.

Ale jinak dobrý! (c) Ondřej Soukup :-)))