Kdo nemá odlovenu tuto kooperační cache [cache]GCZXZK[/cache], může využít výzvy holandské strany na odlov tuto sobotu 3.11. od 11h. Jistě se někdo takový najde a holandská strana bude potěšena, že může spolupracovat. Po minulé hromadné akci v 25 lidech je jasné, že tuto cache řada lidí nemá a přitom je to moc hezká procházka.
Čili se případně ozvěte holandské straně - příslušný log zde.
To vypada, jako by jsi si to chtel dat potreti, ale samotnymu se ti nechce, tak lakas dalsi lidi… ![]()
Ještě si nejsem jist, jestli nebude jiný program, ale možná bych to zkusil, v počtu 1 otec, dcera a žena. Uvidíme. Jde ještě někdo? Standa
No vaham, pac samotnemu se mi to hrotit nechce ![]()
Nee, já potřetí ne, jen mám tu cache na watchlistu, tak mi výzva holandského týmu došla. Nicméně kdybych byl v Praze, možná bych i potřetí šel, pokud by to podpořilo zájem :). Každopádně někdo nezapoměňte co nejdřív napsat maila těm holanďanům, ať si stihnete vyměnit čísla mobilů atd. Jinak čas v Holandsku je jako u nás, žádný posun…
Konecne se jednou Holandani trefili do prijatelneho terminu
Takze pokud nenastanou nejake nepredvidatelne okolnosti, tak ja se tedy zucastnim a se mnou pujde samozrejme pes. Jestli se nikdo prede mnou neodhodla kontaktovat holandsky tym, tak jim zitra napisu
Kazdopadne doufam, ze tam v Komoranech v sobotu nebudu sama! Tesim se! Zuzka
Tahle akce je s holandskou stranou domluvena od utery - je legrace, ze se to docitam zde, jakoby to byla jejich zasluha :). Za holandany jde zhruba 12 lidi+ nejake to dite a pes (vcerejsi odecet), kontakty na ne mam a oni na nas, takze kdo chcete, budte zitra pred 11,00 na vychozich souradnicich. Za ceskou stranu jde cas Patolog teamu v poctu cca 10 kusu.
Tak pokud se muzem pridat, tak myslim, ze v plnem poctu na start dorazime…konecne volna sobota ![]()
Nějak nemůžu odolat: "Děti oblékněte se, jedem, kde mám GPSku? Kde je vodítko na psa? Nezapomeňte na věci na výměnu! Proč vám to tak dlouho trvá?"
Koukám, že počtem účastníků nás překonáte ![]()