Na patek 2.2. dopoledne (start na vychozim bode v 8:45, cil tak do 11h) mam s jednim nizozemskym geokolegou domluveny odlov teto kooperacni CZ-NL cache. Jelikoz na nizozemske strane on sam nebude (uz se mu v tamnim foru ozvalo par lidi, kteri se k nemu pridaji), budu rad, kdyz se i u nas najde nekdo, kdo tuto cache chce ulovit a ma v patek dopoledne cas.
Zejmena geo-studenti VS jako ja by mohli v pohode vyuzit-bezi preci zkouskove a je tedy “volno” (prip. kdo jeste zkousky nema, ten se aspon pekne na cca 2h odreaguje). Kazdopadne ocenim spoluucast jakehokoliv cachera/cacherky/tymu.
cau, tak jeden student VS se ozyva, v patek mam volno a budu mit snad po posledni zkousce ze ctvrtka, takze zucastnim se rad, jen to vstavani bude mozna horsi
A momentalne nezamestnani se take mohou pridat? [;)] No pokud me do toho casu nevpadne nejaky pracovni pohovor (coz ale budu vedet az ve ctvrtek vecer…), rad se pridam
[quote]
Pehta: A momentalne nezamestnani se take mohou pridat? [;)]
[/quote]
[:)] Ovsem ovsem, cim vic nas bude, tim vetsi sranda. Jen doufam, ze do patka nenapadne metr snehu [:)]
Jinak z nizozemske strany uz mam potvrzeny start, takze vsichni necht pocitaji s tim, ze z vychoziho bodu cache v Komoranech se vychazi v 8:45 (dyl to nejde, ten nizozemsky cacher musi nekde pred 12h byt). Ale zas tak brzke vstavani to snad nebude…
ted uz to mate vpohode, ja kdyz jsem vyrazel coby jeden z potencialnich FTF lovcu, nikdo nevedel, je li to funkcni. se mnou nakonec sel Mion a resili jsme nakolik je korektni lovit teamem, Mion snad psal ownerovi. ted je to hold jinak, A v ramci rypnut to Minarjoi, doufam, ze vsechny zucastnene nechas zalogovat na cache jejiz udrzbu asi neopomenes maje tu prilezitost:))
Dekujeme, uzijeme [:)]. Nevim, kterou z mych Zbraslavskych cachi mas na mysli, ale myslim, ze jak Zoo, tak uzkokolejky z Zel.serie cyne i Pehta uz maji odlovenu, tedy smula [:)].
ee na zoo jsem uplne zapomel kdyz jsem byl uzkokolejkach
ps taky zkontroluju svoji kes pri zpatecni ceste, nebo mozna pred zacatkem pokud vstanu vcas abych nezdrzoval
Jo ted me napadl jeste jeden zasadni argument proti adp.ho rypnuti. Ja jsem si dal pred tydnem "inzerat" jako log na nizozemskou stranu listingu a ozval se mi sam autor nizozemske casti Eniram&Andemo, ze se popta v tamnich forech, kdo by se ke mne pripojil. A pak mi psal, ze to nebude jeden cacher, ale pomalu se pridavaji dalsi, a ze je to dobre. Jinak receno-sami autori teto kooperacni cache CHTEJI a SOUHLASI s tymovym skupinovym odlovem, takze je to zcela regulerni a cim vic nas bude, tim zajimavejsi to muze byt. Takovy mini-trening na GeoCheck, kde taky muze mit tym az 5 cacheru [:)]. Takze zatim to vypada, ze se ke mne prida cyne, pezik1 a mozna Pehta, dalsi budou vitani...
Vyborne, vidim, ze odlov to bude opravdu v zajimave pocetne skupine. Takze pripominam: zitra v 8:45 na vychozich souradnicich at vsichni jsou, casova narocnost pro dojiti k finale je neco kolem 1-1,5 hodiny. Jelikoz je konec, jak je v listingu uvedeno, ve Zbraslavi u hradiste Sance, kde mam sam pobliz 2 cache (Zeleznicni #5: uzkokolejky a Zbraslavska mini-Zoo), tak hned provedu kontrolu. Kdo tedy nema tyto 2 kousky ulovene, muze si je na zitra pripravit. Ta zeleznicni mysterka neni tezka, to je spocteno hned, mini-Zoo je pak kratka multi na 15 minut. Takze budu rad, kdyz bude moje kontrola spojena s necim odlovem. Nebojte, napovidat nebudu a zazitek vam tak nezkazim
Dekuji vsem sedmi cacherum, kteri me dnes doprovazeli na teto bajecne kooperacni multi (pezik1, cyne, Pehta, PaBa, Atip, Vancosi, Cimrman). Bylo to opravdu super a vse slo jako na dratkach.
A vzkaz pro adp. : bahna uz moc nebylo, vetsina vyschla a zbytek jste na botach asi odnesli, kdyz jste lovili vy [:)]