Čas odlovu. Ano či ne?

Často mě mrzí, že v logbooku není údaj v kolik hodin našel kešku můj "předkečer". Jde tak například lépe odhadnout, zda skupinka kterou, jsem míjel při výstupu na kopec byli mudlové nebo kolegové hledači.

Já osobně hodinu odlovu pilně zapisuji. [color=green]Jak to vidíte vy? [/color]

Pisu. :slight_smile:

Taky píšem.

Uprimne moc ne, ale zalezi na mnoha faktorech :slight_smile: nejvice asi na tom, jestli se mi chce :smiley:

Pulrok ubehl, takze nejvyssi cas tu tuto otazku diskutovat znova. Aneb, nejsi prvni, kdo se na toto pta, a nebudes ani posledni. :smiley:

Sam jsi odhalil, ze je prakticke cas do logbooku zapisovat. A sam vidis, ze ne vsichni jsou ochotni tento udaj tam napsat. A nikdo s tim nic nezmuze!

Jeste vic prakticke je cas zapsat i na internetu. Tam totiz, narozdil od papiroveho logbooku, neni zachovani ani poradi zapisu, takze aby se v tom dalo vyznat, bez casu se nehnes. Navickdyz tam cas napises, tak az se jednou rozhodnes pouzivat programu typu Geoget, tak se ti ty casy budou hodit. :wink:

Přesně tak, záleží na tom, jestli má někdo z nás hodinky, když ne, tak kvůli tomu telefon nevytahujem. Podle mě to přece není nutnost… neřeknu u kešek, které jsou frekventované, ale když jdeš na kešku kde poslední log byl před dvěma týdny…
takže čas píšem jen když se nám chce.

Píšu vždy, občas u některé mysterky do internetového logu krapet nepřesně, aby to luštitelé logů neměli tak snadné :slight_smile:

Aha, já to dělám právě obráceně. Na web posílám log z PDA, tím pádem čas zápisu se obvykle rovná času odlovu (pokud je signál).

Tak budu psát čas tam i tam. Jaký má Geoget formát? HH:MM:SS?

Já to píšu do logbooku i na web. Praktické důvody k tomu nemám, ale prostě chci, aby tato informace byla zachována. Je zajímavé občas zjistit, že jsem se s někým doslova minul.:slight_smile:

Do papírového logu vždycky, do e-logu většinou taky. A mobil vytahovat nemusíte, čas by měl být i na gps.

Mám taky rád, když třeba vidím, že před pár minutama byl na keši nějaký kačer, takže pokud to jde (a v 99% případů to jde), tak čas píšu do papírového logbooku a následně i do internetového.

do logbooku čas píšu, do e-logu už ne,hlavně proto,že si to nenapíšu někam na papírek a když se dostanu k počítači tak už to nevim

Na internet vždy (řeší to za mě elektronika), do papírového také (skoro) vždy …

Já jsem na tom stejně jako Fanfulik. Do logbooku čas píšu, až na nanokeše, opravdu vždy. I když je to občas otrava. Objevím úkryt, dám navigaci do kapsy, vyndám krabičku, otevřu, vyndám logbook (vše v podřepu, protože většinou položím keš na zem), nalepím samolepku nebo otisknu razítko, vezmu tužku a… musím vstát, protože musím vyndat navigaci z kapsy a podívat se kolik je hodin :slight_smile:
Na internet už čas nepíšu, protože takový údaj po celodenním výletu a několika keších prostě neudržím :slight_smile:

do logbooku většinou čas píšu (opíšu z mobilu), jen se občas netrefím v datumu (třeba v Kvantové keši jsem se minul zhruba o den, protože telefon i gpska zůstali v autě…čas byl ± 10 minut) :smiley:
loguju z PDAčka během pár minut po schování cache zpět… (GCz)

Jsem snad jediný, kdo nosí hodinky na zápěstí? :slight_smile:

Neboj nejsi :wink: ja taky nosím hodinky a časy píšu :slight_smile:

Do logbooku piseme vzdy, obcas jsme sice den pozadu, ale coz :slight_smile: A do logu ho pridavam taky. Kazdou kes mame zapsanou v notesu, takze neni problem cas dohledat :slight_smile:

Do papírového LB skoro vždy, na internet ne, automatiku nepoužívám, není to ono…:slight_smile:

My cas piseme vzdy, je to uzitecna informace. Skoda, ze to nechce jako povinny udaj geocaching.