Mám tam nastaveno "0", a přesto se mi časy u příspěvků zobrazují korektně. Znamená to tedy rozdíl mé časové zóny oproti té serverové, nebo si tam mám nastavit "+1" (a v létě +2, nebo naopak?).
Ale přitom si teď v Shoutboxu Honzik&Pavlinka stěžují, že se jim můj příspěvek zobrazuje s hodinovým posuvem. Jsem z toho jelen.
No z tohop jsem taky zmatenej jak Goro před Tokiem. Pochopitelně první, co jsem si nastavil v profilu, byla časová zóna a tu jsem samozřejmě nastavil na +1, protože jsem očakával, že to je posun oproti GMT a že letní a zimní čas je systémem ošetřenej.
Byl jsem dost překvapenej, že se mně všechno zobrazoval o hodinu mimo. Tak jsem jen pokrčil rameny a vrátil tam zpátky nulu.
Když to nefunguje tak jak má, tak to jako volbu raději zrušte a je po problémech, ne?
S +1 jsem měla stejnou obtíž.. po pokrčení rameny jsem si řekal - co už..- a nechala to tak. Občas se ráda podivím, jakto že jsou některé příspoěvky nadčasové. Jsem za to ráda, protože poslední dobou je málo čemu se divit
Ted jsem si taky vsiml, ze mam vsechno posunute a v profilu jsem mel +1. Takze jsem prenastavil na 0. Apel na admina - neslo by poresit systemove automaticky zmenu zimniho/letniho casu?
JTen cas je tady obcas opravdu nadcasovy:D A naprosto spravne-pokud se drzime klasickeho pocitani casu od nulteho poledniku, je tu u nas +1…tezko rict, co je to za sotka:) Koukam,ze bych si to mel taky vratit na nulu…
Vysvětlení je jednoduché. Stačí se podívat na celý název : "Časová zóna color=red[/color]. Čas zde není tedy počítán oproti stadartnímu GMT, ale našemu standartnímu, středoevropskému času. Takže správně je 0. Ale uznávám, že je to matoucí
edit:
Az na ty minuty jo. Mel jsem vzdycky nastaven posun 0 vuci CEST, coz mi prislo logické, a vzdycky (az na drobne vyjimky) jsem mel cas v pohode (v létě i v zimě). Pak teda jeste nejde uplne vyloucit, ze jsem slepej vuci hodinovemu posunu, ale to se mi az tak nezda.