Cehy96

Kdo zná tohoto rádoby kačera Cehy96, z Prahy 6, nar 1996 - aspoň podle profilu. Sice napohled mi zachránil jeden TL [tb]TB27X3P[/tb], ale od 13.12. 2008 jej má doma a na maily nereaguje. Pokud jej někdo znáte osobně domluvte mu.

Zde vidíte jeho logy u TL

12/13/2008 cehy96 grabbed it [visit log]

TL je zase na svete…

12/10/2008 cehy96 discovered it [visit log]

mám pro Ruvita skvelou zprávu… mince není ztracená, ale jen u jednoho kacera, který tomu moc nerozumí… vytahoval se predemnou a tak ho discoverduji… zeptám se ho, kam minci dá a pak jí tam napíšu. a budu ho nutit, aby ho nekam dal. moc tomu totiž nerozumí… moc rád zachráním tak krásnou minci.

A zde pravděpodobně jeho foto z profilu na GC

Ne, ze by to nejak vyrazne snizilo pocet piratu, ale geocaching by mel byt nejak vekove omezeny.

Navrhuji 23 let :stuck_out_tongue:

Tak to je dobré, takhle dlouho ho ještě nedělám :slight_smile:

Co to motáš. Hodně lidí bere GC jako rodinnou zábavu a navic, kdo by to kontroloval. Stejne je to i u ICQ, to je povoleno až od 13-ti let. Neznam nikoho kdo by to dodrzoval.

Sorry za OffTopic

Podle toho logu to vypada, ze ho nema u sebe, ale ma ho nejaky kamos, ktery mu ho nechce dat.

Mi se stalo to same, jeden kamos s nama chodil drive na kesky, ale pak je vykradal. Raz do skoly donesl Geocoin, ze ho dal segre a jestli ho chcu vratit, tak mi ho proda za stovku, fakt super…:@:@

Jde o to, že si jej právě od kámoše vzal, že jej pošle dál. :@

Zamykám, TL je na světě.