Cejda 300

Cejda sa dnes presifroval ku 300vke, gratulujem :)))

Vcera jsem Cejdovi gratuloval na Skype dopredu, takze jeste tady na foru. Cela nase family ti preje hodne dalsich uspechu. At ti vydrzi tvuj osobity humor, kterym nas oblazujes ve svych zapisech.

Blahopřejeme našemu nejlepšímu geoglosátorovi ku geoživotnímu jubileu! A těšíme se na další štěpné logy… většinou po jejich čtení jdu pro antistatickou utěrku a leštím monitor :slight_smile:

M. + 3 geogirls

Krásné číslo, gratuluji.

Cejdo, Cejdo, chvili to vypadalo, ze budes hrat stejnou ligu jako ja, ale pak se ukazalo, ze na tohle tempo nestacim. Gratuluju k prestupu do vyssi souteze.

gratuluju a hodne elanu do dalsiho hledani:)

Gratuluji a díky za tvé logy!

Jo to nema chybu. Pravidelnym tempem k vysokym metam. Moc gratuluji.

Gratulujeme a přejeme stálou přízeň satelitů !:slight_smile:

P+V+P+V

Cejdo, i ja se pripojuju s gratulaci, pri tom hovoru pred obedem jsem to jeste, nemaje 3 dny internet, nevedel !!
At ti to i dal takhle krasne slape a at te uz zadny Binarni ani Computer Cache netrapi !!!

Připojuji se ke všem gratulantům a přeji do dalších kesek neutuchajici energii jak v hledáni tak při jejich logování.

Děkuji fšem za projevenou soustrast :))) A slibuji, že se ze závislosti jménem geocaching léčit nebudu, neb mi nevadí, ale dokonce mi vyhovuje :))) A díky moc za Vaše kešky, které umožňují navštívit zajímavá místa a neumožňují zakrnět mozkovým závitům :)) Díky moc.

Tak jsem tu třístovku prošvihl na týdenní dovolené na Šumavě. Gratuluju tedy až teď také touto formou. A zdá se, že moje proroctví při dvoustovce, kdy jsem odhadl, že do jara bude Čejda slavit další jubileum bylo vysoko překonáno. No do jara je ještě daleko, že by v květnu byla čtyřstovka ? Vsaďme se.

Taky gratuluju, pekne ses do toho obul, jen tak dal :slight_smile:

Gratuluju, tedy ty jsi to k te tristovce pekne prosvistel, Asteris

hip, hip hurá :o)

Hrozne moc gratuluju!!! Pekne cislo :slight_smile: