Cejda #400

Velke gratulace Cejdovi k jeho ctyrstovce. Ze jsi vzatej pixlou po hlave je sakra znat. Tak at ti to jde jako doposud.

Tak Cejdo, i ja jeste jednou touhle formou gratuluju !! A at ty lovy jsou dal tak nenudny jako treba na GC Vlek u Jimramova :-)))

I ja preju hodne krasnych geovyprav s dalekymi rozhledy, strmymi vyslapy, mnoha geozastavkami, bla bla, a at to geoslape!

O pracovním víkendu jsem dostal SMS od Čejdy s lakonickým sdělením “400”. To tempo je výjimečné a udržet je bude čím dál těžší s tím, jak se zásoba nenalezených keší bude vzdalovat od domácí základny. Tak tedy blahopřeji a jsem zvědav jak to bude přibývat dál.

Taky gratuluju.

Gratuluji, hlavne ze se tak stalo skoro u Sazavy.

Posledni dobou se gratulace jenom hemzi, taky moc gratuluji!!! a preji hodne uspechu v dalsich geovyletech :slight_smile:

Jedes jak dobre serizeny stroj !! Moc gratuluji !

Blahopřejeme, po víkendové geosmršti ale Ti ale ŘÁDNĚ přibylo úlovků! :slight_smile:

Michal

Blahopřejeme, po víkendové geosmršti ale Ti ale ŘÁDNĚ přibylo úlovků! :slight_smile:

Michal

Taky mooc geogratuluju. Jen tak dal. A diky za zachranu “lazenskeho plavacka”

Člověk se přes velikonoce k ničemu nedostane a ejhle kolik nových kulatin. Blahopřeji.

Gratulujem a objednavam pobyt v pavilone :slight_smile:

[quote]

No to je uctyhodne cislo a jeste uctyhodnejsi pomer poctu kesi a doby kesovani, gratuluji

Pridavam se k zastupu gratulantu - at ti to jede i nadale tak dobre :wink: !!

Při dopoledním telefonickém hovoru jsem toto číslo netušil,jinak bych popřál z huby do ucha.Musím tedy vyjádřit gratulaci a údiv prvoligovému hráči,s jakou lehkostí a vtipem se pohybuje v geokomunitě.Tak ať to vydrží,chlape!

vcera jsme zase jednou potkali cejdu a on mezi reci pronesl, ze za vikend udelal tusim 37 kesek :)) jojo, jak rikaj VaF, vzatej pixlou :))) gratulujeme

Velika gratulace a mnoho oslavnych pozdravu z tehoz pavilonu o patro niz!!!

Čejdo brzdi!!!Kdo myslíš,že bude kvuli tobě furt strkat ty pixly do země?
Přidávám se ke gratulantům a nech nám aspoň týden na přípravu ke gratulaci k pětistovce!!!

Díky za projevené soustrasti :)) Vím, že každá závislost se léčí těžce, ale já tuto závislost ani léčit nechci a jsem moc rád, že v tom nejsem sám :)) Takže všichni…hupky dupky za pixlama. Všem moc díky.